Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakitler biraz daha geniş olsa birer bira patlatır Galatasaray muhabbeti yapardık umarım seneye de gelirsin ben her yaz zıplarım buraya. Denizi biraz sıcaktır ama son derece temizdir aynen. İrtibatta kalalım renktas iyi yolculuklar ayrıca

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayağı spontane oldu ya. Aslında Eskişehir taraflarına gidecektik yarın ama oraya gitmeden bir deniz görelim dedik sabah atladık arabaya burada aldık soluğu.

Ben denizin sıcaklığını da iyi buldum yani. Bir daha yolum düşerse mutlaka konuşuruz renktaş :hat:

sent via GSC

Evet öyle bir sınıf atladı ki küme düştüler. Yetmedi küme düştükten sonra kadro dışı bıraktılar. Bu arada emin ol çöpbaba gibi futbol fakiri sözde futbolculara ağlamam.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çöpbaba ne la

Çöp dediğin maldiaye geldikten sonra Stoke city orta sahasını gözle görülür bir seviye atlattı. Çöpbaba dediğin topçuyu 1- 2 sene sonra yabancı sınırı gelince göreceğim o zaman burda zırlama. Hanzo dönemi farklıydı adam Gomez'i Umut Bulut tan bir farkı olmadığını dile getiriyordu sallarken orantılı sallayın
gündem yaratmaya çalışan forum vatandaşı fazla şaapmayın

bipspor ali naci aynı kaynak de mi..ankaragücü macından önce ali naci gomis özür diledi ilk 11 başlyacak demişti.yedek başladı maça.akhsiar macında sahanın en iyileriden biri feghouliydi.ankaragücü macında da bi 7-10 dk oynadı herhalde.yine fena değildi.

hoca belhanda 2 hafta gec katıldı,fizik olarak hazır degil dedi.nasıl haber yapacakarını bilmiyolarsa kafamızı da yormasınlar..

transfer istiyoruz biz,önce transfer haberi verin dogu düzgün

2.lig topçusu maldiaye'ye kadar düştümü takım? Hele çöpbaba. Yine hanzo dönemine geçiş yapıcaz sanırım. O dönemde millet kimi alak kimi alak kim var, hanzo oynatır 3 kupa aldı diyordu, neredeyse küme düşüyorduk. Şimdide çöpbaba, maldiaye ler konuşuluyor. Yetmiyor tezahürat yapılıyor maçlarda. Bu kulübü başkanlar değil taraftar bastırmıştır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hem tamam hem devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt