GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 159

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
159/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renato Sanches 'e ne oldu acaba ? Vidal 'in gitmesine rağmen adamların elinde Tolisso-Thiago-James-Goretzka-Rudy-Sanches-Martinez vs. bir yığın orta saha var bu kadar orta sahanın içinde Renato Sanches kendine kolay kolay yer bulamayacak gibi ...

celil ve dogancan keşke şans bulsa.dogan can 2 senede 24-25 gol attı alt liglerde.mustafa kapı o pırlantaların hası abi.emre kurt da var.mirza cihan da ben geliyorum diyo.

Yetenek var renkdas Ama alip buz gibi suyun içine atacaksin iste. Bak adam Benfica B den çikip sezonun kilit maçlarinda banko 11 oynatiliyor. Bizde kupa maçinda bile zor görüyoruz gençleri. Umarim hoca bu çocuklari 11e adapte Eder.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçekten EPL bizim lig için muazzam bir pazar. Topçu satacağımız zaman bir tutturursak Cenk => 23 mil. € , Badou => 16 mil. € gibi satabiliyoruz. Veya topçu alacağımız zaman da gerçekten muazzam şanslar var

Çalışma izninden , tecrübe kazanmaları için Denayer-Onyekuru gibi iyi gençleri kiralık olarak getirebiliyoruz
Fernando gibi kaliteli topçuları kadrolarında yerleri garanti olmadıkları için normal piyasasından ucuza transfer edebiliyoruz

Kesinlikle katılıyorum...

Ama bu hamleleri başımızdaki mustafa cengiz,albayrak gibi adamların yapabileceğini düşünmüyorum.Fatih hocaya bu konuda yardımcı olabilecek hem ekonomik hem vizyoner güçlü kişiler gerek...Bu albayrakla falan olacak iş değil..albayrağın farklı konularda çok ciddi katkıları var ve bu klüpde her zaman olmalı fakat transfer işinde falan farklı yönetizciler lazım...

Ulan koskoca Galatasarayı yönetmeye talip oluyorsun..hiçbir halt yediğin yok.bu şekilde bende yönetirim bu klübü...bence başımızdaki yönetici tayfası gelmiş geçmiş en yetersiz başkan ve yönetim kuruludur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renato Sanches 'e ne oldu acaba ? Vidal 'in gitmesine rağmen adamların elinde Tolisso-Thiago-James-Goretzka-Rudy-Sanches-Martinez vs. bir yığın orta saha var bu kadar orta sahanın içinde Renato Sanches kendine kolay kolay yer bulamayacak gibi ...

Renato-luiz ikiliside fena olur...

Bu arada gomisin yerinede okaka falan olmaz..çok ciddi kan kaybı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1135

bence transfr yapılmayacak cünkü baskan kiralık oyuncu alabilecegimizi dahi iyi bilmiyor gecenki konusmasından onu anladım

sampiyonlar liginde rezil olmayalım yeter fakat bu kadro ligede yetmeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt