aslan burcu kadınları öyledir. hep kendileri haklıdır, kendilerine güven ve ego tavandır.o değilde bu 1 agustosta dogan kadınların hepsi aynı pok.yap yap suçu baskasına at.kurban hep başkası,sen hiç suclu değilsin canım
aslan burcu kadınları öyledir. hep kendileri haklıdır, kendilerine güven ve ego tavandır.o değilde bu 1 agustosta dogan kadınların hepsi aynı pok.yap yap suçu baskasına at.kurban hep başkası,sen hiç suclu değilsin canım
hayat bunlara umarım bedel ödetiyodur:confused:
off bitanesine denk geldim,bildiğin mahalle karısı gibi tavırları vardı.dedim bidaha bana bagırmayacaksın,bagırmandan hoşlanmıyorum.sonra sustu biraz.ben bunu gaza getirince coşuyo.aslan burcu kadınları öyledir. hep kendileri haklıdır, kendilerine güven ve ego tavandır.
ne yazık ki hayat adalet gözetmiyor sergen.hayat bunlara umarım bedel ödetiyodur
abi ben inanırım adalete ya,zaten seviyo ama o kadın kacıyosa,senden kendini mahrum bırakıyodur.bu da bi ceza.ama bigün herkes ödeşirne yazık ki hayat adalet gözetmiyor sergen.
Groot ucmadouglas luiz
pato
modeste
süper olurdu lan
Yillik 5 milyon euro bile az gelir, menajerine de kemiksiz 4-5 milyon euro vermen gerekecek. Turkiye ye yollamaz zaten.bu psikolojik manyak balotelli niye hala boşta acaba gomisin maaşını buna versek gelir mi
Marsilya başkanı bir açıklama yapmıştı. Balotelli yi almak istiyorsanız iki yıldız parası vermek zorundasınız diye diğer yıldızın kim olduğunu biliyorsunuzbu psikolojik manyak balotelli niye hala boşta acaba gomisin maaşını buna versek gelir mi
Harbiden satıldı mi la kim bu
şu ana kadar bi yere gitmemesi istediği ücreti bulamadığını gösteriyor araplar verir ama oraya gitmek istemedi herhalde. bi denemek lazım oltayı yutabilir belkiYillik 5 milyon euro bile az gelir, menajerine de kemiksiz 4-5 milyon euro vermen gerekecek. Turkiye ye yollamaz zaten.