Nurullah Fethi
10 Numara!
Modeste'in şarkısı var en azından o gerizekalı popçu kızın şarkısı çalmaz artık mabedimizde...
6 milyon yıllık vermişler daha ne istiyor
Şampiyon olmuş, taraftarı ona hayran , 3.5 alıyor, Istanbul gibi bir şehirde, CL oynayacak adamın para diye ağlamasından hareketle bu soruyu sormadın kabul ediyorum. Ben normalde Gomis'i çok severim ama gerçekten hazırlık maçları ve Akhisar maçında bir yerlerinin oynaması, pres bile yapmaması defolup gitmesi için bir etken6 milyon yıllık vermişler daha ne istiyor
olayın benim açımdan en sevindirici yönü o şarkıyı bidaha duymamak olurModeste'in şarkısı var en azından o gerizekalı popçu kızın şarkısı çalmaz artık mabedimizde...
Yalan hocam gitmek için ugrasan futbolcu sosyal medya uzerinden taraftarla arasini duzeltmeye çalisirmi?Olabilir hocam zaten kendisini cok tutmam ama gomis haberleri belki doğrudur
fotomaç welbek veya modeste demiş
UlanWer trinkt Schnaps vorm Dopingtest? Anthony Modeste
Wer gibt Donald Trump den Rest? Anthony Modeste
Wer ist voll an jedem Fest? Anthony Modeste
Und wer verklebt das Playboyheft? Anthony Modeste
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalan hocam gitmek için ugrasan futbolcu sosyal medya uzerinden taraftarla arasini duzeltmeye çalisirmi?
bu fotomaçı kim satın alıyor bu adamlar nasıl hala batmadı aklım almıyorfotomaç mı kaldı bulvar oku daha iyi.
Gomis haberlerinin yalan olduğunu ancak oyuncuyu motive etmek ve hırslandırmak için yapıldığını düşünüyorum.
33 yaşında oyuncuya Katar kulüpleri yüksek maaş verir ama bonservis vermez.