GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 181

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
181/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca istiyorsa yapacak bişey var mı ? Herkes sanıyor ki Gomis giderse istediği topçu gelecek Modeste Balotelli falan ama bide hocanın kendine göre beğendiği adamlar var :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca istemeyecek.Galatasarayın menfeati için bu işten anlayanlara danışacak..egoyu bir kenarıya bırakacak ve ona göre karar verecek..
transferde yaptıkları hatalar yüzünden bu klüp borç batağında..Artık doğru hareket etmek zorundalar...

Eğerki okaka,nitroğlu gibi adamlar gelecekse gomis kesinlikle gitmemeli

Gomis gidersede şöyle bir konbinasyon hiç fena olmaz

Modeste veya welbeck
Ndiaye
Luiz
Stoperede marlon santos tarzı üst düzeey klüplerin belli sebeplerden dolayı kadrosunda düşünmediği bir isim olmalıdır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sozlesmeleri garanti ücret degil prim agirlikli yapabilsek hepsi it gibi oynar. Ama simdi adam yatsada alacagi para belli onu alacak

DkpCLyaW4AIS_7i

iyi kadro kurdular
Modric'i de yaz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sportif direktörümüz olmadigi sürece sadece Terim karar versin (hoca zaten istemez bence öyle birini)

yönetim fazla anlamiyor zaten

mitroglou gelmez maddi olarak çok zor iyikide durum böyle gelmesin zaten,okaka inşallah gelmez olma ihtimali var ilgilenirsek farklı profilde birinin gelmesi lazım,mendy efendiyi çağırıp gomis-modeste transferini gerçekleştirirsek herkes mutlu olur yinede ahmet musa tarzı fişek gibi hareketli forvetimiz olsun isterim genç yedek biri alınır inşallah erene güven olmaz..

Hayatimda ilk kez boyle capsiz beceriksiz yonetim gordum, hayret.

Cengize destek verdik tam 2 ay geciyor ve sadece mugdat henry ve cavanda satildi.

Dogru duzgun sportif direktorun olsa bu hamleleri maksimum 3 gunde bitirirdi.

Elmander de golcü forvet değildi Okaka konusunda kestirip atmayın,hoca aklındaki oyun planına göre kimi tercih edecek merak ediyorum keşke Modeste gelse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri