öyle olsa o işler keşke
transfer yapmak değil zor olan uyguna topçu almak belhanda'ya 10 bonservis 3,3 maaş versen tabi getirirsin mal olsan da getirirsin.
öyle olsa o işler keşke
bu yönetim para ile bile topçu alamaz,dua etsinler fatih hoca vartransfer yapmak değil zor olan uyguna topçu almak belhanda'ya 10 bonservis 3,3 maaş versen tabi getirirsin mal olsan da getirirsin.
Cerci çok kötü transfer ayağı haşat oldu
Yabanci transferine karsi olan kulüp bu kur hali ile yabancı alan ilk kulüp oldu sanırım. Omurgasiz herifler.Ankaragücü cerciyi nasil almis yaw. Valla canavar gibi oyuncuydu herhalde captan düştü baya yalnız ölü hali bile fark yaratir
Kardeş, Okaka YEDEK FORVET olur ancak. Gomis gitsin diyenlerdenim ama en fazla 10 gol atacak Okaka ile kazma eren ile artık elmander var diye mutlu olursun. Okaka yedek olursa hemen yarın gelsin ama as forvet için hem yavaş hem de hiçbir zaman bitirici olmadı . Gören de der feg 12 belhanda 13 gol atıyor ya golcü gelmesin ama mücadele etsinElmander kariyer rekorunu bizde yapmıştı,Okaka kötü forvet değil Gomis kalırsa çok daha güçlü forvet hattı olurdu ama onun için Belhanda ya da Feghouli gitmeli
İyi bir transfer Ankaragücü için.Ankaragücü cerciyi nasil almis yaw. Valla canavar gibi oyuncuydu herhalde captan düştü baya yalnız ölü hali bile fark yaratir
Gomis ile olur Okaka diyorum kaç tane şey yazmışsınKardeş, Okaka YEDEK FORVET olur ancak. Gomis gitsin diyenlerdenim ama en fazla 10 gol atacak Okaka ile kazma eren ile artık elmander var diye mutlu olursun. Okaka yedek olursa hemen yarın gelsin ama as forvet için hem yavaş hem de hiçbir zaman bitirici olmadı . Gören de der feg 12 belhanda 13 gol atıyor ya golcü gelmesin ama mücadele etsin
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bundan önceki 2 mesajın neydi?Gomis ile olur Okaka diyorum kaç tane şey yazmışsın
ben modeste'yi istiyorum gomis giderse ama fatih hoca okaka'yı istiyorsa saygı duyarım vardır bir düşüncesi derim
Hoca'nin bildiğinden değil , bu beceriksizlerin bir halt yapmamasından böyle oluyor . Bir tane video vardı ya instagram tv diye orada 5 bölge saymıştı ve orada 3. Forvet istiyordu. Kısaca Hoca olduğu için yönetimin beceriksizliklerini de Hoca biliyor diyoruz. Sözüm sana değil ama artık sıktı şu transfer işi. Almasınlar kapansın çok da takmamak gerekli bu beceriksizleriben modeste'yi istiyorum gomis giderse ama fatih hoca okaka'yı istiyorsa saygı duyarım vardır bir düşüncesi derim
KAPPPp nerdeeeee