GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 187

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
187/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya Alanya maçı var o tarihe kadar Emre Akbaba transferi çok rahat çözülür hazır İstanbul'a geliyorlarken Emre'yi de elden teslim etsinler :D

aspor daki haldun domaç bugün alanyaspor tarafıyla konuştum emre akbaba bi kez daha konuşmuş yönetimle bırakın beni galatasarayda oynamak istiyorum demiş tekrar ve alanya 3 milyona razı hale gelmiş. umarım transfer yarınki görüşmede biter

Emre Akbaba’nın gelip ilk haftadan itibaren şov yapmasını ve Belhanda’yı yedek kulübesine hapsetmesini istiyorum. Daha sonra formayı kapamayacağını anlayan Belhanda kendine kulüp bulmalı ve transferin son günlerinde satılmalı. 10 numara bölgesini Doğan Can ve Emre Akbaba ile toparlamalıyız. Eğer böyle yaparsak yabancı sınırı da gelmeyecektir bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Akbaba’nın gelip ilk haftadan itibaren şov yapmasını ve Belhanda’yı yedek kulübesine hapsetmesini istiyorum. Daha sonra formayı kapamayacağını anlayan Belhanda kendine kulüp bulmalı ve transferin son günlerinde satılmalı. 10 numara bölgesini Doğan Can ve Emre Akbaba ile toparlamalıyız. Eğer böyle yaparsak yabancı sınırı da gelmeyecektir bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam

IMG_1446.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis geçen sezonun başlarında kendisi diyordu Marsilya tarafftarları beni linç edicekti, Galatasaray taraftarının bu ilgisi beni büyülüyor diye.. Şimdi daha iyi anlıyoruz neden linç ediceklerini. Ndiaye'den daha çok eyşan çıktı herif. La bu Senegalliler hep böyle mi acep?

Aslında Felipe Melo'yu getirsek, Jübilesini burda yapsa, Donk'un yükselen performansını bozmasak, daha çok Takıma sertlik, karakter getirme planı bence tutucaktır. Ndiaye ilk yarı var ikinci yarı yok. Biz Donk ve Fernando ile başlarız son 25-30 dakika için Melo-Donk değişikliği Takımı daha fazla ateşliyecektir. Reis yaşına göre fizik olarak hala daha çok iyi. Hırsından hiç birşey kaybetmemiş. Abdurrahim varken bence Melo hamlesi çok iyi olur.

Bu seneyi mutlak Şampiyon olarak tamamlamalıyız. Bu senede Şampiyon olursak, seneye olmasakta olur. Mali konulardan kurtulmak için aslında en kritik yıl bu yıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri