GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 193

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
193/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eziklerin 4 Milyon Euro'ya Emre Akbaba'yı alması müthiş olur. Şahsen bize gelmesinden daha fazla sevinirim.

Tam Azizlik hareketler bunlar.

Duyum diye buna derim.

DktkUNOXoAAfR7W

Başkanlığı cengize, transferi albayarak a bırakırsan daha çok kıvranırız. Valla boşuna transfer beklemeyin benden demesi. Dediklerimin hala arkasındayım, cengiz kulüp tarihinin en beceriksiz başkanıdır.

En azından lige yetecek bir kadromuz var. 2 ileri 1 geri bir şekilde ligi kovalarız

Ver cebinden 20 milyon avro 1 günde alırlar merak etme
Boş yapmışın.Başkanın bir sürü vaadi vardı gelmeden önce vaatlerin yerinde yeller esiyor.Onu geçtim 630 milyol euro borcu olan fener slimani ile ayewi aldı.Biz 3 aydır stoper orta saha alacağız.Kimse başkana demiyor saç paraları transfer yap diye.Fiyat performans olarak maliyetine uygun stoper orta saha bulursun alırsın.Milyon tane oyuncu var dünyada.

Mustafa Cengiz e sırf bizi Dursun dan kurtardığı için kızmak istemiyorum ama kardeşim maçlar başladı bi gayret göster . Aynı lafları papağan gibi duymaktan bıktık valla

Albayraki oldu bitte sevmiyorum ve Galatasaray da asla ve asla ikinci baskan olacak birisi degil ! Capi yetmez buna.
Onun yapabilcegi is baskanin , Futbol subesinin oyuncular arasi baglanti kurmak dir .tek bunu yapabilir onu baska bi konuma koymak büyuk viziyonsuzluk dir ! M.Cengiz dürüst birisine benziyor ve ikinci baskan anca olur normalde.biz nezaman profesyonel yönetilicegiz nezaman vizyion sahibi 40-50 yas arasi baskanimiz olcak ne zaman Reschke ,Rangnick ,Mislintat yada Monchi gibi bi Sportiv Direktörümüz olcak cok merak ediyorum .bu durum da bu ülkede M.Cengiz Albayrak gibi adamlar la en fazla 1-2 sampiyon luk aliriz ama bunu T.D olmadan bile basardik bize devrim lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri