GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 194

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
194/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: Benim elimde olan bilgiler ve tahminime göre Emre Akbaba 2 Milyon Euro civarında Galatasaray’a transfer olacak.

Haftanın P ile başlayan günleri Stoke City ile anlaştık tek sorun Ndiaye nin istediği yüksek ücret , haftanın diğer günleri Ndiaye ile anlaştık , sorun Stoke City nin istediği yüksek kiralama bedeli ?

Nevzat Dindar: Bugün kulüpler birliği toplantısı sonrası Alanyaspor Başkanı ve Mustafa Cengiz bir görüşme yapacak Emre Akbaba konusunda.

Harbi çapsızın önde gideni bu yönetim adan zye. Bir ara eleştiren herkese dursuncu etiketi yapıştıran tayfa şimdi gerçekleri görüyordur. Cengizden bir yol olmaz

Nevzat Dindar: Bugün kulüpler birliği toplantısı sonrası Alanyaspor Başkanı ve Mustafa Cengiz bir görüşme yapacak Emre Akbaba konusunda.

bu kez de masaya oturdular haberini görürsem şikayet edeceğim. Sandalye kullansınlar kötü örnek oluyorlar çocuklara. Hatta sandalyeyi ters çevirip haberi yapanlarla birlikte otursunlar(Sayın Cengiz başkanımız hariç)

1.5 ay önce biz başkanı eleştirirken size dursun müstahak diyenler şuan ne durumda acaba? Tekrar söylüyorum Galatasaray'da başkanlık makamı bahane üretme yeri değil o koltuğa oturduktan sonra çözüm için uğraşacaksın oyuncu alamıyorsak eldekileri pazarla sat kaynak yarat -20 m euro zarar sınırı varsa yeni sponsorlar bul

1.5 ay önce biz başkanı eleştirirken size dursun müstahak diyenler şuan ne durumda acaba? Tekrar söylüyorum Galatasaray'da başkanlık makamı bahane üretme yeri değil o koltuğa oturduktan sonra çözüm için uğraşacaksın oyuncu alamıyorsak eldekileri pazarla sat kaynak yarat -20 m euro zarar sınırı varsa yeni sponsorlar bul
ama Milan bizim FFP savunmamız ile cezadan yırttı ?

Valla ben bıktım artık her gün Stoke ile anlaşıldı, Ndiaye geliyor - Alanya ile görüşülüyor Emre Akbaba gelecek - Denayer yeniden kiralanacak şu olacak bu olacak diye çıkan haberlerden

Şurda transfer dönemi bitecek hala gelen giden yok yeter artık icraat görmek istiyorum Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak 'ın popilist yaklaşımlarından boş açıklamalarından yıldım usandım artık. Transfer yapamayacaksak adam gibi çıkıp söyleyin para yok deyin ceza var deyin beceremedik deyin ama bir açıklama yapın ve bir sonuca bağlansın artık şu transfer gündemi ...

1.5 ay önce biz başkanı eleştirirken size dursun müstahak diyenler şuan ne durumda acaba? Tekrar söylüyorum Galatasaray'da başkanlık makamı bahane üretme yeri değil o koltuğa oturduktan sonra çözüm için uğraşacaksın oyuncu alamıyorsak eldekileri pazarla. -20 m euro zarar sınırı varsa yeni sponsorlar bul
Aga ben 2-2.5 aydır başkanı eleştiriyorum. İlk başlarda hain olduk, sonraları dursuncu, şimdileri de transfer manyağı olduk ama nasıl işse Cengiz hep süper başkan. UEFA sunumu diyorlar, o UEFA sunumuna duraun harici kimi yollarsan yolla zaten anlaşmayı alıp gelirdi. Sanırsın herşeyi başkan yaptı, bütün tebrikleri o aldı. Halbu ki Burak Elmasın neden istifa ettiğini bir araştırsalar görürer herşeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri