Nevzat Dindar: Benim elimde olan bilgiler ve tahminime göre Emre Akbaba 2 Milyon Euro civarında Galatasaray’a transfer olacak.
onların vereceği para çerez
Nevzat Dindar: Bugün kulüpler birliği toplantısı sonrası Alanyaspor Başkanı ve Mustafa Cengiz bir görüşme yapacak Emre Akbaba konusunda.
çocuklar masadan inmiyor sonra değilmi ?bu kez de masaya oturdular haberini görürsem şikayet edeceğim. Sandalye kullansınlar kötü örnek oluyorlar çocuklara. Hatta sandalyeyi ters çevirip haberi yapanlarla birlikte otursunlar(Sayın Cengiz başkanımız hariç)
ama Milan bizim FFP savunmamız ile cezadan yırttı ?1.5 ay önce biz başkanı eleştirirken size dursun müstahak diyenler şuan ne durumda acaba? Tekrar söylüyorum Galatasaray'da başkanlık makamı bahane üretme yeri değil o koltuğa oturduktan sonra çözüm için uğraşacaksın oyuncu alamıyorsak eldekileri pazarla sat kaynak yarat -20 m euro zarar sınırı varsa yeni sponsorlar bul
gitmez renktaşım emin ol başakşehir şikecilerden daha fazla teklif etmiştir.Emre Akbaba bu saatten sonra Fener e giderse ne Fener in ne bizim içimize siner bu transfer
Tamam fazla medyaya demeç vermiyor bizim başkan o yönden iyi.Ama icraat sıfır.
Aga ben 2-2.5 aydır başkanı eleştiriyorum. İlk başlarda hain olduk, sonraları dursuncu, şimdileri de transfer manyağı olduk ama nasıl işse Cengiz hep süper başkan. UEFA sunumu diyorlar, o UEFA sunumuna duraun harici kimi yollarsan yolla zaten anlaşmayı alıp gelirdi. Sanırsın herşeyi başkan yaptı, bütün tebrikleri o aldı. Halbu ki Burak Elmasın neden istifa ettiğini bir araştırsalar görürer herşeyi1.5 ay önce biz başkanı eleştirirken size dursun müstahak diyenler şuan ne durumda acaba? Tekrar söylüyorum Galatasaray'da başkanlık makamı bahane üretme yeri değil o koltuğa oturduktan sonra çözüm için uğraşacaksın oyuncu alamıyorsak eldekileri pazarla. -20 m euro zarar sınırı varsa yeni sponsorlar bul