Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Suç cengizde değil beyler asıl suç apoda transfer yapacak yönetici haldun üstündeki gibi olmalı dil bilmeli ikna edici olmalı karizması olmali
Valla ben bıktım artık her gün Stoke ile anlaşıldı, Ndiaye geliyor - Alanya ile görüşülüyor Emre Akbaba gelecek - Denayer yeniden kiralanacak şu olacak bu olacak diye çıkan haberlerden
Şurda transfer dönemi bitecek hala gelen giden yok yeter artık icraat görmek istiyorum Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak 'ın popilist yaklaşımlarından boş açıklamalarından yıldım usandım artık. Transfer yapamayacaksak adam gibi çıkıp söyleyin para yok deyin ceza var deyin beceremedik deyin ama bir açıklama yapın ve bir sonuca bağlansın artık şu transfer gündemi ...
Yav cengizi savunucam diye Allah aşkına şöyle saçma sebeplerle gelmeyinKime kiziyorsunuz? Oyuncularimiza gelen teklif yoksa nasil alacaksiniz oyuncu? Para mi var? Satamiyoruz iste. Istemiyorlar Dursun sayesinde. Sagolsun aldigi oyuncularin maasini katarli takimlar bile Ödemek istemiyor. Bul bakalim Tolgaya 1,5-2 verende gitsin. Bulamazsin.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav cengizi savunucam diye Allah aşkına şöyle saçma sebeplerle gelmeyin
alanya baskanina komple sol bacagim girsin
Yok sen gönülden cengizcisin sana ne desek boş. Sene içinde senin gibi tipleri ağlarken çok göreceğiz. En çok sizin gibiler başkana sövecek. O zaman görürüm işte siziAnlat ozaman nasil Transfer yapacagimizi. Dikkat ile dinliyorum.
Yıllardır tinerciler Ahmet Bulut sayesinde tıkır tıkır adam satıyor, istediği adamı da getirebiliyorlarrenktaşım aslında yapacakları şey basitti, güçlü bir menajerle konuşup bir miktar komisyon üstünden anlaşıp oyuncuları pazarlaryacaktık. Bak o zaman belhanda için 15 milyonlar hava da uçuşurdu. Şimdi 6 milyon teklif edeni arap şeyhi sanıyorlar.
Özbek'in aşırı beceriksiz olmasından Cengiz doğal olarak ilk başta herkesin gözünü boyadı diye düşünüyorum Albayrak+Terim olmasa Cengiz de Özbek'ten farklı bir durumda olmazdı şuan. İcraat sıfır transfer dönemi bitecek takımın geçen seneki yıldızı satılacak mı belli değil Gomis'in yaptığı karaktersizlikten sonra bu takımda işi yok zaten 29 gol atan adamı pazarlayamamak büyük bir beceriksizlikAga ben 2-2.5 aydır başkanı eleştiriyorum. İlk başlarda hain olduk, sonraları dursuncu, şimdileri de transfer manyağı olduk ama nasıl işse Cengiz hep süper başkan. UEFA sunumu diyorlar, o UEFA sunumuna duraun harici kimi yollarsan yolla zaten anlaşmayı alıp gelirdi. Sanırsın herşeyi başkan yaptı, bütün tebrikleri o aldı. Halbu ki Burak Elmasın neden istifa ettiğini bir araştırsalar görürer herşeyi
Hiç boşuna uğraşma Negredo ve Love ı hemen örnek gösteriyorlar neden satamadı diye. Ulan adam zaten herkesi satmış onları satamasa elinde patlasa ne olur. Sen kendi beceriksizliğine yan. Şampiyon takımdan Cavanda harici bir adam satamadınYıllardır tinerciler Ahmet Bulut sayesinde tıkır tıkır adam satıyor, istediği adamı da getirebiliyorlar
Ama bizde transferlerden tek sorumlu Abdurrahim Albayrak olduğu için böyle boş boş bekliyoruz ne adam alabiliyoruz ne satabiliyoruz ...
Yok sen gönülden cengizcisin sana ne desek boş. Sene içinde senin gibi tipleri ağlarken çok göreceğiz. En çok sizin gibiler başkana sövecek. O zaman görürüm işte sizi
Argüman getiremeden tartismadan kaçiyorsun. Bos laflar bunlar. Sana buz gibi argüman getiriyorum.
Zamaninda yapilan sözlesmeler sayesinde oyuncularimizi Elden çikarmak zor oldugunu belirttim. Burda 2 milyon alan Tolga baska biryerde 1e oynamaz dedim. Durum Böyle olunca Transfer yapmamizda zor oldugunu belirttim.
Öyle kiralik olaylarda kolay degil. En dandik oyuncuya kiralik bedeli istiyor takimlar.
Aga tamam sen savunmaya devam et. Argumanı sana sene içinde gösterecek cengiz. Başkanlık yeri kolaya kaçma yeri değil. O zaman sen olsaydın başkan ne de olsa aynı kafadasın cengizleArgüman getiremeden tartismadan kaçiyorsun. Bos laflar bunlar. Sana buz gibi argüman getiriyorum.
Zamaninda yapilan sözlesmeler sayesinde oyuncularimizi Elden çikarmak zor oldugunu belirttim. Burda 2 milyon alan Tolga baska biryerde 1e oynamaz dedim. Durum Böyle olunca Transfer yapmamizda zor oldugunu belirttim.
Öyle kiralik olaylarda kolay degil. En dandik oyuncuya kiralik bedeli istiyor takimlar.
Abi haklisin da bu oyuncular 3 yil falan daha bizde. O zaman 3 yil transfer beklemeyelim mi ? Bu isin illaki bir çözümü vardir
Aga tamam sen savunmaya devam et. Argumanı sana sene içinde gösterecek cengiz. Başkanlık yeri kolaya kaçma yeri değil. O zaman sen olsaydın başkan ne de olsa aynı kafadasın cengizle