GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 213

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
470K
Sayfa
213/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberler gore

Fener 4M+2M oyuncuya
GS 2M + 1.6M oyuncuya

Bundan sonra Fenere giderse, 400.000 euro icin hem kariyerine hem kendine agir senelerce sovdurur.

Yönetimi eleştirmeyin. Eleştirirseniz hainsiniz, şerefsizsiniz , fenerlisiniz. Koyun gibi başınızı eğip oturun izleyin sadece. Ben eleştirmeyi bırakıyorum yoksa birilerine fena sövüp ihraç olacağım böyle kafalar olduğu sürece sürünmeye devam edin. HELAL BÜYÜK BAŞKAN CENGİZ EN BÜYÜK SENSİN.

BUNDAN SONRA HÜKÜMETİ ELEŞTİRENİ DE GÖRÜRSEM SÖVERİM. HÜKÜMETİ ELEŞTİREN DE YA FETÖCÜDÜR YA DA HAİNDİR. SONUÇTA AYNI ŞEYLER İKİSİ DE BU ÜLKEDE ELEŞTİRİ YAPMAK SUÇ, YASAK. HADİ ŞİMDİ POLYANNA DÜNYANIZDA MUTLULUKLAR. TAKIM 3 MAÇ KÖTÜ GİDİNCE SÖVMEYİN DE SAKIN ÇÜNKÜ İLK SÖVECEK TİPLER SİZLERSİNİZ HADİ İYİ GÜNLER
Ne bicim konuşuyorsun ya serefsiz falan ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kamp dönemine transferlerin yetişmemesi hakkında yapılan eleştiriler geç kalmamızda yapılabilcek mantıklı eleştirilerdi. Şuan tablo dediğiniz gibi yeteneksiz ve beceriksiz görünüyorlar evet ama daha transfer dönemi bitmiş değil. Şuan yönetimi eleştirmek son derece mantıksız ve anlamsız. Bi bekleyin ne ağlak adamlarsınız.
Bu hafta veya haftaya transferin gerçekleşmesi zaten çok bişeye yaramıcak, zaten daha milli arada var.

Bide kendi mantıksız hareketlerinizi öyle bi kılıfa koyma yolu bulmuşsunuz ki, ben şimdi bok atayım beceremezlerse haklı çıkarım, becerirlersede ben zaten iyiliğini isterim diyip çıkıyolar işin içinden. Bide her farklı görüşe sen şucusun sen böylesin deme peşinde. Mevcud iktidarın politikası gibi forum kullanıyor adamlar, rahatsızmısınız yav. Hadi bazılarınızı anlarım bu rejimle ötekileştirmeye büyüdünüz kendinizide geliştirmediniz, bazı yaşca büyük arkadaşlarda rahatsız rahatsız konuşunca artık forumdan soğutuyosunuz insanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri