Mustafa Pektemek ne ya!
aziz yıldırıma sokak ergenleri agzıyla topunuz gelirkenki ifadesinde ne bok oldugu anlaşılyo zaten,o üslupta zerre asalet yok.mahalle agzıyla konusan biri@Uğur Güzel aslında aylar öncesinden bahsetmişti O pislik adamın ne olduğunu ...
aynen.Bence Terim Love'u istiyor Beşiktaş'dan..
Seneye bir men yesinler de o zaman görürüm Ali koç u benaziz yıldırıma sokak ergenleri agzıyla topunuz gelirkenki ifadesinde ne bok oldugu anlaşılyo zaten,o üslupta zerre asalet yok.mahalle agzıyla konusan biri
hoca vagner loveı da yalanladı diye hatırlıyorum.fatih hocanın tolgay dısında isteyecegi oyuncu yok bjkden.bjknin ilgilendiği oyuncudan söz etti ayrıca albayrakBen en çok Fikret meselesine takıldım. Beşiktaşın ilgilendiği bir oyuncu mu alacaz Beşiktaştan birini mi alacaz. Hocada 1-2 gün içinde sürprizlerimiz olacak dedi. Ne olacak acaba
Albayrak'ı korumalıyız.Huzursuzlukta yaratmayi sevmem Ama burda Dün bir renkdasimiz Yönetime demedigini birakmayip üstüne 3 ayi zor görürsünüz diyerek kaos ortami yaratmaya çalistigini unutmadim.
Albayragin suratindaki yorgunlugu görmüssündür umarim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben şimdi zaman olarak algıladım.Abdürrahim Albayrak'ın Fikret başkanla görüştüğü oyuncu kim acaba?
Sanırım Bjk'nin önceden ilgilendiği ama alamadığı bir oyuncu. Onun için Fikret'ten nezaketen izin alındı.
Çünkü böyle yaparak tansiyonu düşürürsünüz falan dedi sonradan.
Acaba kim?
Bu sezon Bjk'nin uğraşıp alamadığı kim var?
(Geçmiş da olabilir belki)
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi