Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem kılıçlar cekildi, iş burda Emre ye dusuyor: TV ye cıksın yuksek sesle ve net konussun.. Ben Galatasaray dan baska takımda oynamam.. Fener isterse 10 m versin, yine de gitmem desin.. Tabii Alanya kadro dışı bırakır ama sonunda arzu ettiği renklere kavusur.

albayrak dünyanın en iyi santraforu olan aboubakarı kiralamayı başarırsa heykeli dikilmelidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakalım 27 sindeki maçta Alanya başkanı stada gelecek mi?Yada bizim başkan ağırlayacak mı?

Askere gitmeden son kez maça gideyim diyordum.

Göztepe maçına Batı tribünden yer kalmamıştı dedim Alanya'ya giderim.

İsabetli bir karar olmuş.

Ne pahasına olursa olsun bilet kaç para olursa olsun gideceğim o maça...

İnşallah 5 atar yollarız köylerine şerefsizleri...

1.1 ne kadar beklesen Emre ve ön protokol sözlesmesini imzalasin. Ondan sonra Alanya ya onu bize kis transfer döneminde 1 milyona verirler, yada sene sonu bize bedavaya ve 1 milyon imza parasiyla gelir.

1.1 ne kadar beklesen Emre ve ön protokol sözlesmesini imzalasin. Ondan sonra Alanya ya onu bize kis transfer döneminde 1 milyona verirler, yada sene sonu bize bedavaya ve 1 milyon imza parasiyla gelir.

Bunlar Dursun yönetiminin harcama ve icraat yapmayan versiyonu. Arada hiçbir fark yok vizyon olarak.

ÖZEL - Fatih Terim, az önce biten toplantıda Mustafa Pektemek transferini veto etti. Yönetim, tekrardan bir öneri daha sunacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt