Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur: Üstümüze düşeni yaptık. Gerek görülürse diğer transferlere dahil oluruz.

Emre Akbaba Selcuğun 2018 versiyonu oldu , Oda Fenere gidecek falan denip içlerinde bırakmıştı Emrede de aynısı oldu , Selcuğun ilk yılındaki katkıyı alacağız Emreden
selçuk bonservissizdi ve teklifler arasından seçimini yaptı. akbaba tamamen farklı bi direniş sergiledi önce kendisini başaka tinercilere ve son olarak şikecilere satmaya çalışan kulübüne karşı. spor tarihimizde örneği yok metin oktaydan beri

fotomac gs 3 mıo nef 2 mıo verdı yazmıs

doumbia bence daha net değil,para açısından zorlugu var.olursa süper transfer ama bursa stoper,sağbek,ortasaha almalı

IMG_1482.webp

Orman cocugu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

comollide bildiğin şekip tipi var.aziz yıldırım ve yönetimini özletmeyecekler sagolsunlar

Beni tanıyanlar bilir hep yazarım stoper almalıyız mümkünse sol ayaklı olsun ya da kariyeri boyunca sol stoper oynamış biri lazım derim.

Bana göre orta saha transferi kadar önemli bu stoper transferi fakat Modeste gelecek stoper almayalım deseler kabul ederim.

Mantıklı olacak olursam Emre'den sonra orta saha alacağımızı düşünmüyorum fakat stoper almalıyız.

Emre'den sonra Miranda tarzı bir adam alıp transferi kapatalım.

Devre arasına kadar forvetsiz idare edelim. Şu an Gomis'in durumu böyle yazmamı sağlıyor maalesef.

Eren ve Muğdat'ı zaten saymıyorum ancak rotasyonda iş görürler hele Eren rotasyonda bile zor ama neyse konumuz bu değil.

Biliyorum imkansız ve çok zor ama hasbel kader iyi kura çekip CL'de gruplardan çıkarsak, sezon sonu gelecek olan gelirleri de düşünerek devre arası tıpkı Drogba ve Sneijder'in geldiği dönem gibi, iki tane sağlam adam alırız veya kiralarız. Yani bir forvet ve bir 8 numara.

Şu an sezon başı olduğundan dolayı zor kiralarız bu tarz adamları ama illa birileri kötü performans verecek ve fırsat transferleri devre arası daha çok karşımıza çıkacak. Nagatomo gibi iki tane adam kiralasak yani orta saha ve forvet o zaman bizi kimse tutamaz.

Velhasıl stoper transferi çok önemli. İnşallah sağlam bir stoper alırız.

Son düzenleme:
Bir türkiyenin en zengin ikinci kisi "Büyük GSli" Sabanci ya bak, bir de ADAM GIBI ADAM Timur Bey'e

Gomis’i 11 e satıp düşük piyasalı Gomez’i almak efsane hareket olur.
istediğimiz tarzda biri değil
33 yaşında son kontratı
düşük piyasa derken 2.5-3 arası gelir en iyi ihtimal isterse 1 e gelsin yine zarar böyle yaşlı son kontratını yapan adamlar yüzünden batıyoruz.
taraftar olarak siz istemeyin bari bu yaşta adamları ..

Son düzenleme:
Devre arasi Aziz Behich ve Nuri Sahin'le kontrat imzalariz gibi duruyor. Fatih Terim yerli kalitesinin artmasini istiyor.

3. Bir basın toplantısı olacakmış bakalım sürprizsiz olmaz İster misiniz Ndiaye bir anda çıkıp gelsin imza atsın

neyse ben biraz nefes alayım ya,size iyi nöbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt