Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.367
- 68.614
- 5.003
2. si ne zaman oldu ki3. Bir basın toplantısı olacakmış bakalım sürprizsiz olmaz İster misiniz Ndiaye bir anda çıkıp gelsin imza atsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. si ne zaman oldu ki3. Bir basın toplantısı olacakmış bakalım sürprizsiz olmaz İster misiniz Ndiaye bir anda çıkıp gelsin imza atsın
tanıyon muVay be, timur resmen beni mahçup etti, iş yerinde mahçup şekilde forumda geziyorum alışkın değiliz böyle şeylere
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre kaplan Abyarka bizi basın odasına çağırdı 1 saate basın toplantısı yapacağını söyledi. Diye yayında açıklama yaptı Tüm gazeteciler şuan orda bekliyor toplantıyıne zaman
Bunu diyenler (ben dahilim) Valencia performansina gore soyluyor bunu (Barca maci en bilineni). Valencia dan baska nerede yardirdi bu adam? Laf sokmuyorum ciddi ciddi soruyorum @Ercan KinayFegholui bu ligin 5 level üstü oyuncu lakin fiziki durumu berbat
2.yi Abdürrahim albayrak ın dışarıda yaptığı açıklama olarak belirtti Muhabir2. si ne zaman oldu ki
Böyle insanları da kulüp resmi olarak taktir etmelidir ki başkaları da bu tarz destekler versin NEF'in yaptıklarını cidden büyük taktir ediyorum herkesin yapacağı şeyler değil anca yüreğiyle bu kulübü seven insanların yapacağı işler...Erden Timur'un yaptığını camiadan kimse yapmadı Sabancılar,Kıraçlar,Aysallar falan var ama hepsi kendi yolunda helal olsun,adam hep sponsor oluyor hem transfer de yapıyor umarım bir gün başkan olur
menajerler dönüp dolasip ayni adamlari önerip duruyoristediğimiz tarzda biri değil
33 yaşında son kontratı
düşük piyasa derken 2.5-3 arası gelir en iyi ihtimal isterse 1 e gelsin yine zarar böyle yaşlı son kontratını yapan adamlar yüzünden batıyoruz.
son olarak taraftar olarak siz istemeyin bari bu yaşta adamları ..
40 yaş altı jenerasyon fanatik gerçek galatasaraylıdır. yeni nesil büyüdükçe bizim de böyle zengin fanatik iş adamlarımız olacak eskilerden hayır yok.Erden Timur'un yaptığını camiadan kimse yapmadı Sabancılar,Kıraçlar,Aysallar falan var ama hepsi kendi yolunda helal olsun,adam hep sponsor oluyor hem transfer de yapıyor umarım bir gün başkan olur
He ya doğru diyorsun ama neyseki yönetici değilsin. Koca koca adamlar da aptal zaten. Tövbe yarabbim ya. Bi sizde beyin var anasını satayım.Geç de olsa yönetim feghouli ve gomisi yollayıp, ndiaye stoper forvet takviyesi yaparsa ayakta alkışlarım. Ama malesef ki hayalcilikten öteye geçmez. Beceri olsa şunları şimdiye kadar yapardı