Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sn.baskan mümkünse kamera olan hicbiryerde konuşmasın kabız oluyoruz buna web cam dahil.

O değil de adi emre olam çoğu futbolcu solak...
Emre belözoğlu
Emre akbaba
Emre çolak
Emre mor
Emre kılınç
Emre güral...

Benim hatırladığım bi emre aşık var diğer emreler hep solak..

Madem emre'yim neden solak olmayayım diye düşünüyorlar herhalde....

Emre tilev spiker oluyorlar en kotu

“Biz kuruşun hesabını yapıyoruz. Yapacak olduğumuz transferler ile ilgili sponsorlarımızdan biri sponsor oldu. 1-2 saat içinde sevindirici haberler vereceğiz.”

sevindirici haberlerrr,transferler modeste de gelsin lütfen

yeni ayı terbiyecisi hoş geldin...
Emre fenere gömdüğü zaman ooo kuş beyinleriyle transfere nifak sokanların yüzlerini şimdiden merak ediyorum

DkzaWsUW0AUslhl.jpg:large

Nöbet tarihi için inanılmaz iki gün yaşadım kendi adıma dün sabah bca nin fenere gidiyor Twitter i ile uyandım öğleden sonra fenerin anlaştığı haberi akşamı emre nin de kabul ettiği sonrasında nevzatin Galatasaray i istiyor haberi sabahı Apdulrahim im açıklamaları sonra basın açıklaması olacak diye yaşanan büyük gerilim
Sonrasında işin bittiği ve kap

TRANSFER - Parma, Gervinho'yu kadrosuna kattığını açıkladı.
Bursaspor, Benevento'nun 24 yaşındaki stoperi Jean-Claude Billong'u kadrosuna kattı.

fenerliler niye bu kadar mal ya.ulan dingil şampiyonlar liginden elenmişsin,fenerbahce olarak stoperin yok,ortasahan yok,ön tarafta fubolculardan katkı alamıyosun.bu kadar sıkıntı içinde emre akbabayı sırf fiyat artırmak için mi isteyeceksiniz gerizekalı mısınız bi yazdıgınızı okuyun mal ordusu...

gulianoya söven,ortasaha işlemiyo diyen mallar emre için şimdi oyundu demeye getiriyo lafı

Normalde böyle şeyler yazmam;

Akbaba Kadıköy'de galibiyet golünü atıp sus işareti yapacak inşallah.

Yani bu transfer hikayesinin böyle bir sonla bitmesi gerekiyor. :red:

bakın yazıyorum basın toplantısına katılan embesil muhabirler söyle sorular soracaklar

sn.baskanım ehu ehu emrenin forma numarası belli oldumu ? teşekkurler

Takımda bir süredir Emre yoktu beyler, Emre ihtiyacımızı gidermiş olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt