- 2 Temmuz 2011
- 140.185
- 60.264
- 5.628
tolgaları,ahmetleri satacagız bi şekildeBadou+Denayer gelsin yeterli şuan. Ama açığı nasıl kapatacak yönetim orası büyük soru işareti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolgaları,ahmetleri satacagız bi şekildeBadou+Denayer gelsin yeterli şuan. Ama açığı nasıl kapatacak yönetim orası büyük soru işareti
Onları satmaya kalksan 2'si 1 m euro etmez ama umarım para kazandırarak giderler. Ben as takımdan bir oyuncunun satılacağını düşünüyorumtolgaları,ahmetleri satacagız bi şekilde
ilk kadro ligin anasını ******************************************************** hüngür hüngür ağlatır.Şl de en kötü 3. olur ordan da uefa da en kötü yarı final oynar----------------------------Muslera------------------------------
-Mariano-------Denayer-------------Serdar--------Nagatomo--
----------------Fernando-------------Ndiaye----------------------
-Onyekuru/Feghouli--------Akbaba---------------Rodrigues------
------------------------------Gomis-----------------------------------
İKİNCİ KADRO
--------------------------İsmail Çipe--------------------------------
-Linnes----------Maicon-----------Ozan------------YOK------------
-----------------Selçuk-------------Donk------------------------------
-----Feghouli--------------Belhanda-----------------Yunus------------
-----------------------------Sinan/Eren----------------------------------
Sol bek ve kaleci hariç bu kadro tamamdır.
![]()
yas ortalamasinin düstügü
temponun arttigi dinamik bir galatasaray..
Yapsınlar da tekrar ellerine verelim..Fbden ndiaye hamlesi bekliyorum. Tam bunlara yakışır bir iş olur.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Albayrak'ın dediği eski Beşiktaşlı futbolcu sizce kim olabilir
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sampiyonlar Ligi'nde 3.lükten öteye gidecek ne maddi durumumuz var ne de kadro kalitemiz. Yarismak zorunda oldugumuz takimlarin bütcesi ile bizim bütcemiz arasinda daglar kadar fark var. Hayal görmenin anlami yok. Bizim hedefimiz Türkiye Ligi'nde basarili olmak. Ayrica sampiyon oldugumuz Göztepe macindaki kadrodan da kat kat iyi bir kadro. Düzenli olarak Sampiyonlar Ligi geliri icin ligde daima 1.olmamiz lazim. Yoksa borclar sürekli artacak.Bu kadro ile mi M.city deplasmanına çıkacaksın sampiyonlar liginde mesela
devre arası da satabiliriz.31 mayıs 2019a kadar süremiz var.tolgayı stutgart istiyodu en sonOnları satmaya kalksan 2'si 1 m euro etmez ama umarım para kazandırarak giderler. Ben as takımdan bir oyuncunun satılacağını düşünüyorum