- 2 Temmuz 2011
- 140.185
- 60.264
- 5.628
ahmet çalıka 1 milyon avroya alıcı buluruz ispanyadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga çok itibarsızlaştırıldı ya geçen sene 6-7 gol atmış adam sonuçta her türlü para kazanabilirdik ondan şuan maaşının bir kısmını verip yollama durumunda olmamız beceriksizlikdevre arası da satabiliriz.31 mayıs 2019a kadar süremiz var.tolgayı stutgart istiyodu en son
Ahmet'i menejeri Ahmet Bulut 2-2.5m'ye İspanya ligine ittirmeli
4luk yaparlarBu kadro ile mi M.city deplasmanına çıkacaksın sampiyonlar liginde mesela
Ndiaye geliyor artık ne fernandes'i . SacmaliyorlarFernandes diyenler var bjk'li topçu için...
Fakat bence Ersan Gülüm. Hoca 2011 de geldiğinde çok istemişti Ersan'ı.
Bugün Almanya’dan dönen ve sağlık kurulumuz ile yaptığı görüşmenin ardından ayağındaki ağrılarının devam ettiğini öne süren Tolga Ciğerci, antrenmanda yer almadı.
baskan becerikli bir yönetim oalrak futbolcu satacagız diye laf soktu.belliki tolgayı falan iteleyeceklerTolga çok itibarsızlaştırıldı ya geçen sene 6-7 gol atmış adam sonuçta her türlü para kazanabilirdik ondan şuan maaşının bir kısmını verip yollama durumunda olmamız beceriksizlik
Vardı sanki öyle bir durum.Detaylı hatırlamıyorum amaAhmet Bulut ile davalık bir durumumuz varmış galiba. O nedenle pek kolay değil o işler gibi geliyor bana.
Bu adamın affedileceği haberleri yalan bence resmi site bile ''ağrıları olduğunu öne süren'' şeklinde ifade kullanıyorbu mali ne yapacagiz