Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu adama sövmek serbestmi admin bey ,?

benim anladığım satın alma opsiyonu olmayan kiralama ücretleri ffp de sattığın kadar ala girmiyor...bu da Ndiaye ve Denayer'i sponsor desteği ile kiralayabileceğimiz anlamına geliyor

Ndiaye gelir Belhandayı şutlarlar. Demek ki hoca sürpriz satacağımız dedi oydu. Denayer ve yedek forvetle biter bu iş.

maiconu satıp garayı alsak valenciada stoper doldu.denayer de kiralanır

Eleştirdiğimiz gibi ovmesini de biliriz ; eğer Ndiaye ve Denayer de gelirse ve oyuncu satarsa ( açıklamalar bunları gösteriyor) kendi adima mutlu bir mahcupluk oluşur . Sadece forvet sıkıntısı kalıyor onda da yapabilecekleri bir şey yok

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sikeciler suleymani ve ayew için kiralama parası vermedi bu tarZ kiralama yaparsan ki zor ve beceri isteyeni budur ,ozaman UEFA'ya takilmiyorsun

Borç yapılandırması konusunda tebrik ediyorum başkanı. Çok büyük iş başarmıl

yerli forvetler her zaman bizde iş yapmıştır Umut bozok bizde kesin iş yapar

Başkan, bu basın toplantısı ile birlikte önce düşmanlara sonra içimizdeki İrlandalılara ılık ılık lafları çaktı.

Piyasadan bir haber, hayatında kendi parasını kazanmamış hem sosyal medya ergenlerini hem de GSC ergenlerine ağızlarının payını verdi.

Beceriksizlikle suçladıkları adamın, bu becerikli laf sokmalarını ergen güruhun pek anladıklarını da zannetmiyorum...

Ya beyler çok öncede dedim Denayer henüz 24 25 yaşında ve geçen seneki performansı ortada.Stoper için altın yıllar 28 32 dir bu herif 25 te böyle ise ilerde manyak bir stoper olur ve Serdarla uyumu inanılmaz iyidi son maçlarda.İnşallah Denayer gelir.N diayede gelirse tabanca değil uçak savar gibi takım oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt