Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda net gider.eninde sonunda olacak olan bu.bu kadar baglanmayın

Demek ki boş havalı cümleler kurmamak gerekiyor. Sızıyor işte bu işler. Hele de bu devirde sızmaması çok zor.

Boş olan ne ahbap? Onyekuru tarzı bir transfer sızarsa sorundur. Hakeza Yerry Mina'yı istiyormuş hoca daha önce duymuşmuydun bu ismi hoca açıklayana kadar? Muğdat Ndiaye ile Akbaba gibi oyuncuların adının bizimle geçmesinden ve gerçekten de ilgilenmemizden daha doğal bir şey yok zaten. Sızma bu değildir gizli olan sızar. Atıyorum şuan Adebayor ile ilgileniyoruz almak üzereyiz çat basına adı düşüyor bu sızmadır.

belhanda net gider.eninde sonunda olacak olan bu.bu kadar baglanmayın

KEMAL_SUNAL_GULEN%2BINSAN.Gif

Metin Oktay Ruhlu
Galatasaray Çocuğu
Emre Akbaaaaaaaaaaaa

emre akbaba ortalığın .. koyacak, çok net. bu adamın forumda üyeliği falan da vardir adam gibi adam ya.

belhanda-gomis beraber giderlerse bir renktaşa forma alacağım sözünü vermiştim

iddiamı artırıyorum belhanda gomis gidip aboubakar-ndiaye gelirse bir renktaşıma kombine alacağım

Emre Akbaba olayını zamanındaki Ali Turan olayına benzetiyorum. Umarım sonu benzemez

hoca Belhanda'yı bazen solda(ankaragücü maçındaki gibi) Emre'yi de sağda kullanacak geniş rotasyonlu güçlü bir kadro oluşabilir Ndiaye de gelirse

Bence Maicon gidecek demedi demeyin. İskelet bozulmaz. Carole gitti, Maicon gider, Denayer, Ndiaye gelir bide bi Forvet gelir tamamdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt