Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya bu Sivas'a yenildiyse kesin küme düşer.

Düşsünde zaten. O verdiğimiz 4 milyon bir yerlerine girsin şerefsiz başkanlarının.

Beyler febe twitter hesabına Ndiayeyi alın şeklinde tweet falan atsak mı ya

albayrakın fikret ormanla konustugu futbolcu ersan gülümmü acaba . hoca 2012 de istemişti

bizim muazzam genis kadromuzda gecen yil yer alan eray ve latovlevici hala kulüp bulamamis.

iste nasil adamlara para ödedigimizi görün zamaninda. simdi su eren derdiyok, selcuk falan serbest kaldiginda nereye gidecek onu merak ediyorum. kim ne kadar para öder bunlara..

bizim muazzam genis kadromuzda gecen yil yer alan eray ve latovlevici hala kulüp bulamamis.

iste nasil adamlara para ödedigimizi görün zamaninda. simdi su eren derdiyok, selcuk falan serbest kaldiginda nereye gidecek onu merak ediyorum. kim ne kadar para öder bunlara..

selçuk zu göztepe 500 bin

eren zu paşa 300 bin

tolga zu antalya 300 bin

not al bunları

ugur çiftçi stoperde oynuyo sivasta komedi,medjani de yanında
tamer tunanin büyük mac fobisi devam ediyor. sivas hicbir büyük takimin deplasmanindan 1 puan dahi cikaramaz. basaksehir de buna dahil.

yedekte 3 stoper varken gidip ugurla baslamis stoperde. akil tutulmasi. bunlar samet aybabayi gercekten bosuna gönderdi, samet aybaba da gitti bursa'ya, kadrosunda bir sürü yeri eksik olan bursa'ya.

İkisi de kulüp bulur ama bizde aldığı paraları almazlar tabi

Geçmiş yönetimlerin yaptığı hatalı sözleşmelerin bedeleni çekiyoruz.Umarım Emre 3 milyon olayı doğru değildir

1,5 milyondan fazla verilmemeli o bile şu kurda çok para ya neyse

Bu arada Emre ye 4m verdikte, simdi oyuncu satmamiz lazim. Peki bu isim yada isimler kim?

1. Belhanda mi?
Adam 2 aydir demeclerinde ben bir yere gitmiyorum diyor.
2. Fegiolimi?
Takimda en cok kazanan oyuncu, 5yillk kontrati var ve eski formundan cok uzak ve en kotusu baya agirlasmis.
3. Gomis mi,?
Pek sanmam, son zamanlarda attigi twitlere bakarsak. Takimda kalacak.
4. Tolga hirbosu mu?
Olabilir, ama bu hiyara kim para verir. Yada aldigi 2,5m euro kim verir?
5. Muslera mi?
Pek ihtimal vermiyorum, taraftarin en sevdigi oyuncu.
6. Fernando mu?
Bence fernando olabilir, fatih terimin sistemine uygun degil.

Nevzat bugün sabah Miranda haberi girdi değil mi?

Akbaba olayından dolayı herkes atladı o haberi.

İkisi de kulüp bulur ama bizde aldığı paraları almazlar tabi

Geçmiş yönetimlerin yaptığı hatalı sözleşmelerin bedeleni çekiyoruz.Umarım Emre 3 milyon olayı doğru değildir

1,5 milyondan fazla verilmemeli o bile şu kurda çok para ya neyse
maalesef hem yerli kalitemiz cok düsük hem de yüksek ücretler ödüyoruz.

asgari ücretli alt yapi oyuncularini saymazsak yerlilerimiz:

serdar-uzun yillar kalir
ahmet-yagli sözlesmesi var, zor gider gibi ama ücreti az, bi halta yaramiyor
tarik-sezon sonu sut
tolga-sezon sonu sut
selcuk-insallah hoca romantiklik yapmaz da gider. yerine adam alamazsak da 1m eurodan 1 sene uzatilsin en fazla..
emre-uzun yillar kalir
sinan-tembel falan ama 650 bin euroya 3-4 mac aliyor yine senede, 1-2 sene daha uzatilabilir kontrati 900 bin euroyu gecmemek sartiyla
eren-fatih hoca masallah hic bir halta yaramiyor dedikten sonra gomis olayi patlayinca forma sansi buldu ama gider sezon sonu
mugdat-fatih hoca begenmezse gider

hepsini toplasan 5 adam ediyor, etmiyor. sezon sonu serbest kalacak aziz behich, ömer bayram ve nuri sahin falan alinabilir ucuk kacik paralar istemezlerse. 900 bin euronun üstüne cok nadiren cikilmali ücretlerde, hele yurt icinden rotasyona aliyorsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt