Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin birde Fikret yönü var. Orta saha Ndiaye dersek stoper veya forvet bjk ile bağlantılı. 2 mevkiden birinede 1 yabancı alma şansımız var. Ersan Gülümü yedek stoper olarak düşünüyor olabilirler bu durumda

Eyvallah hocam.

Benim derdim her iyi veya kötü olan şeylerden sonra başkana giydirilecek bir şey çıkınca geriliyorum artık.

Adam zor durumda bunu görmemek çok büyük ahmaklık olur. Bir yandan ülke ekonomisi bir yandan Apo'nun açıklamaları.

Hocam da bu aralar üstüne gidiyor haklı olarak başkanın. Mesela borçları tl'ye çevirip 2 bankaya indirmesi hiç gündem olmuyor laf arasında ettiği sıradan klasik cümlesi olay oluyor. O yüzden dayanamayıp çıkış yapıyorum.

Nurullah iyi niyetinde şüphem yok fakat galatasaray başkanı olmak galatasaray yönetmek daha fazla bilgi beceri öngörü istiyor tabi ki yaptığı çok güzel bir durum ama bundan 6 ay önce dolar 5 tl görecek dendi piyasada az çok parayla ilgilenen kulağına gelmiştir asil ozaman dolar düşükken borç tl olarak yapilandirilsaydi ozaman gerçekten büyük iş olarak nitelendirile bilinir di küçük bir anaktot merkez bankası dolar 5 olacak di bizim on gorumuz böyleydi dedi ve müdahale etmedi hatirlarsan yani gs da bu işleri anlayan hiç kimse yok mu?
Sana saygı ve iyi dileklerimi sunuyorum insallah dah güzel günler bizim olur

bizimkiler demekki istemedi yoksa denayer bir şekilde beklerdi diye düşünüyorum

Nurullah iyi niyetinde şüphem yok fakat galatasaray başkanı olmak galatasaray yönetmek daha fazla bilgi beceri öngörü istiyor tabi ki yaptığı çok güzel bir durum ama bundan 6 ay önce dolar 5 tl görecek dendi piyasada az çok parayla ilgilenen kulağına gelmiştir asil ozaman dolar düşükken borç tl olarak yapilandirilsaydi ozaman gerçekten büyük iş olarak nitelendirile bilinir di küçük bir anaktot merkez bankası dolar 5 olacak di bizim on gorumuz böyleydi dedi ve müdahale etmedi hatirlarsan yani gs da bu işleri anlayan hiç kimse yok mu?
Sana saygı ve iyi dileklerimi sunuyorum insallah dah güzel günler bizim olur

Eyvallah Hocam bizden de saygı sevgiler :hat:

ben yatıyom ya,yıl 2016 olsa denayer için üzülürdüm.daha iyisini kiralamalıyız

Acil forvet lazim yav. Eren bildigimiz gibi, birde Gomis efendinin cani oynamak istemezse (yada sakatlanirsa) isimiz yas. Forvet sart.

ndiyayeyi aldik sayarsak bi stoper alinmali.
oda miranda ayarinda olursa rahat bu yilin en büyük favorisi yine biziz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt