Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.311
- 6.246
- 1.048
aslında Denayer gelirse de stoper hattını yeterli bulmuyordum o yüzden Maicon gitmeliydi....şuan Denayer gelmiyor tek hamle ile tüm açığı giderebiliriz doğru stoper bulunmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jesus deyince ilk maçta ikinci golde Salah'dan yediği yalancı koşu aklıma geliyor direk.
Gol tekrarından daha iyi görülüyor.
Bizim için iyi topçu orası ayrı mesele.
Ujfalusi gibi adam olsaydı ben Ozan Kabak'a tamam derdim hatta direk Ozan Kabak oynasın da denirdi fakat Serdar veya Maicon'un tecrübe seviyesiyle Ozan Kabak'ı ateşe atarız![]()
farkettiysen yedek kaleci yazmadım zaten onlar da ismail ve altyapıdan tamamlanır ozan celil yunus gibi
Galiba maicon, Mariano yada fernando gider. Yazilan gomis, belhanda ve fegioli gitmecek.
Maiconu 7e sattik
Mariano 3e
Fernando 5e
15m gelir diyelim
Simon kjær, yedek Forvet ve ndiyaye transferi olabilir. Belki supriz bir yerli sag ve sol bek alinabilir.
Kadro soyle olur
______________Muslera_____________
Linnes____kjær___serdar____japon
___Emre_____ndiaye____belhanda__
Fegioli_______gomis_______Rodrigues
Yedekler:
Defans: Ahmet ve alt yapidan 1,2 genc
Orta saha: selcuk, donk
Hucum: onyekuru, sinan, eren, yeni bir Forvet
Sak diye Miranda gelseaslında Denayer gelirse de stoper hattını yeterli bulmuyordum o yüzden Maicon gitmeliydi....şuan Denayer gelmiyor tek hamle ile tüm açığı giderebiliriz doğru stoper bulunmalı
EMRE fenerin ** derken nasil güldüGstv açın Akbaba konuşuyo veya 360tv de gstv yayınını koydu
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi