Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca 3 büyükler arasında oyuncu alışverişi yapalım, dolar kuruna karşı para içerde kalsın diyerek çözüm bulsun... bu şerefsiz yahudiler istediğimiz oyunculara talip olup fiyat attırma hamleleri yapsın.. Kadıköy’de yeneceğiz golü de Emre atacak buraya yazıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kjaer yalan arkadaşlar.

1 saat önce twitter hesabından ‘yarın sezonumuz başlıyor! Sabırsızlanıyorum’ tarzında birşeyler yazdı.

Sanmam yani. Çok iyi olur tabi.

Dk5Yhv1XsAAZh3S.jpg

Dk5Yfk8XsAIHWlW.jpg

Bir oyuncu bir formaya armaya ve tesislere daha ne kadar yakisabilir?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Suat --> Fernando
Hagi --> Emre
Okan --> Belhanda ki aslinda Badou tam olur buraya

Diyorsun aslinda olmaz degil de Belhanda beni de cok yaniltti be hicam,tabi Hagi klasi da kimse de yok o ayri ama Emre cok daha tempolu olabikir,burda sorun Popescu'muz olmamasi yoksa kanatlar ve bekler esit denebilir,forvette Gomis ile Hakan esit denebilir ama iste Belhanda'dan Okan Maicon'dan Popescu cikar mi,zor gibi hele Maicon dan.kesin cikmaz Serdar =Bulent kaptan olabilir zira her ikisi aslinda cok benziyor buyuk kaptan da az yakmadi bizi her mac bir iki hatasi vardi

Hocanın hazırlık maçlarında denediği sistemden yola çıkarak söylüyorum.

Ayrıca Hoca ile Belhanda arasında bir bağ var. Bunu görmemek için niye zorluyor insanlar anlamıyorum? Daha Ankaragücü maçından sonraki basın toplantısında bile Gomis-Feg için mesaj verirken Belhanda'yı ayırdı onlardan. Daha hazır değil dedi 3 hafta geç katıldı bize dedi.

Valla dediğin adamları tekrardan bir araya getirmek imkansız hocam ama benzer profiller var. Serdar-Bülent gibi :) Sağlam bir stoper ve forvet bekliyorum. Emre'den sonra hocanın ortasaha alacağını zannetmiyorum. Devre arasına kadar dayanacağız artık Belhanda'ya :red:

N'diaye ve Kjaer gelirse dayanamam ıslanırım açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt