Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohh be yüreğime su serpen haberi son cümlede aldım santrafor ve stoper var dedi. Bir de Ndiaye açıklanıyor kadro çok güzel oldu

Başkan daha abdurrahimi konuşturmasın aga. Ne zaman konuşsa rezil olacak bişeyler yapıyor

Mustafa Cengiz: İhtiyaç bitmez. Acil önceliklerden stoper de var, santrfor da var... Elimizden geleni yapacağız. Ben bu bağlamda sevgili hocamıza teşekkür ediyorum, dirayet gösteriyor. Şampiyonlar Liginde de takımımızın başını eğdirmeyeceğiz.

güzel haber

Hakan Balta cok karakterli birisi insallah onumuzdeki senelerde teknik kadroda yer alir

Gidecek oyuncu kim ise Başkan ona İstanbul ve sözleşmesi üzerinden çok fena laf çaktı.

Bence Gomis.

stoper,ortasaha(ndiaye),forvet eksiklerde hemfikir olmamız güzel inşallah iyi isimler alınır..

Başkanı çok eleştirdim ama dediği gibi ndiaye,stoper,forvet takviyelerini yapıp bir kaç çöpten temizlerse takımı helal olsun

Galatasaray futbolcusu olmayi sonuna kadar hakeden harika bir profesyonel. Formamizi giymis en yetenekli futbolcu olmayabilir ama kesinlikle en karakterlilerindendi. Yarin Arena'da hakettigi sekilde ugurlanacak ve Galatasaray'a futbol insani olarak hizmet etmeye devam edecektir.

Fatih hoca bence Gomis'in satılmasını istemiyor. Belhanda ya da Feghouli gidecek sanırım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt