Kerim Dağdelen
Yeni Üye
- 17 Ağustos 2018
- 64
- 18
- 158
Ndiaye ?????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu güzel bir haber, resmen gecekondu gibi gözüküyor stadımız. Umarım dış cephesini daha estetik bir hale sokarlar.Gri beton yığınından rahatsızım dedi başkan. Işıklandırma yapılacakmış
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yer aldı bile hoca olarak devam edecek , ayrıca 2 oğluda Galatasaray altyapısındaHakan Balta cok karakterli birisi insallah onumuzdeki senelerde teknik kadroda yer alir
İstanbul bana göre dünyanın en güzel şehri ve aldığınız para da iyi olunca insan gitmek istemiyor tarzı bir şey söyledine dedi?
Belhanda oynayamayacak diye korkuyor.Şu uğur karakul malından biktim. Şimdi de stoper alın Ndiyae ne diyor. Salak 1 kontenjan yine kalıyor stoper alamıyor mu bu sefer. Ha desen forvet al neyse . Salak süzme salak
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstanbul bana göre dünyanın en güzel şehri ve aldığınız para da iyi olunca insan gitmek istemiyor tarzı bir şey söyledi
Ergen liseliler gibi konuşma şekli ve düşünceleri varBelhanda oynayamayacak diye korkuyor.Belhanda sevici ugur gecen yaz belhandayi cok ovdu 1 senedir tukurdugunu yalayamiyor
![]()
Yukarda Ömer'in yazdığı gibi Gomis'e de laf çaktı ince mesajlar verdibelhanda'ya laf etmiş başkan çok net.
Şu uğur karakul malından biktim. Şimdi de stoper alın Ndiyae ne diyor. Salak 1 kontenjan yine kalıyor stoper alamıyor mu bu sefer. Ha desen forvet al neyse . Salak süzme salak
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulaşımı da halledeceklermiş anlaşmalar yapılmış. Taraftarlar çok daha hızlı dağılacak dedi. Bu da çok iyi bi haber 10 binlerce insan penguen gibi tek bir yerden yürümek zorunda kalıyorduk. Bu arada geçen hafta staddaydım. Vadi İstanbul çok iyi olmuş havarayla staddan ücretsiz bir şekilde 3 dakikada gidiliyor. Stad ve çevresi baya hareketlenmiş 5-10 yıla kalmaz orası Mecidiyeköy'e dönüşebilir.Bu güzel bir haber, resmen gecekondu gibi gözüküyor stadımız. Umarım dış cephesini daha estetik bir hale sokarlar.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız orada şehri demedi, ülkesi dedi.İstanbul bana göre dünyanın en güzel şehri ve aldığınız para da iyi olunca insan gitmek istemiyor tarzı bir şey söyledi
ne dedi?