Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda giderse orta sahada Selcuk denen herif ciddi süre bulur ve takımın icine mıcar

Belhanda'nın gitmesi mantıklı olur.

Bu arada Umut Bozok'u izleyen oldu mu nasıl oyuncu?
fransa liginde süper yetenekler var sert ve zor lig umut iyi istatistik yapmış bişeyler var belliki ,ismi umut değil toure-traore olsa yani siyahi olsa herkes tarafından istenirdi zamanında çok istenen famara diedhiou gibi..

Yalnız, 2 tane karakter fukarasi Emre'den sonra Allah en sonunda adam gibi adam arma aşığı Emre yolladı bize. Defalarca sevip, kazık yiyip; ulan hiç mi yüzümüz gülmeyecek derken hayatının aşkını bulursun ya o hesap işte. :)

Ndiaye gelip, Belhanda giderse oradan gelecek para ile yedek santrafor ve stoper işini çözersek ligi kazanmamız işten bile değil CL seviyesinde ise gruptan sonra iş yapabilecek Türk takımı uzun yıllar çıkmaz zaten.

Korkma Ndiaye Emre Fernando-Donk orta sahası kurulacak. Belhanda’nız giderse bu takım ciddi rahatlayacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakatlıktan kötü dönmüş Fernando , Ne kadar iyi çıkış yakalasada güvenirliği tartışmalı Donk ve futbolu bırakma ayarına gelmis Selcuk varken bu rotasyona çok iyi diyemem bunu zaten görürüz sene içinde öyle birşey olursa , Bence bir oyuncu gidecekse mevcut kadromuzda en makulu Feghouli oda rotasyon olarak güçlü olduğumuzdan

valla ben belhandadansa fegulinin gitmesini isterim acıkcası belhandanın gidişinide pek istemiyorum acıkcası

Bana göre gitmesi gereken ilk 2 adam Gomis ve Maicon.

Gel gör ki bunlarında alternatifi yok takımda :red:

Giderlerse oynadıkları mevkilere 2'şer adam almamız lazım.

Sakatlıktan kötü dönmüş Fernando , Ne kadar iyi çıkış yakalasada güvenirliği tartışmalı Donk ve futbolu bırakma ayarına gelmis Selcuk varken bu rotasyona çok iyi diyemem bunu zaten görürüz sene içinde öyle birşey olursa , Bence bir oyuncu gidecekse mevcut kadromuzda en makulu Feghouli oda rotasyon olarak güçlü olduğumuzdan
Saydigin adamlar orta saha , Belhanda 10 numara ?

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

------------------------------------------MUSLERA--------------------------------------------------

MARİANO--------------MAİCON--------------------------SERDAR-------------------NAGATOMO

---------------------------------------FERNANDO REGES--------------------------------------------

------------------------BADOU NDİAYE------------------BELHANDA--------------------------------

-----------FEGHOUİLİ-------------------BAFETİMBİ GOMİS--------------GARRY RODRİGUES------

YEDEKLER ; İSMAİL - DONK - EMRE - LİNNES - SELÇUK - YUNUS - OZAN - ONYEKURU - CELİL - AHMET ÇALIK - MUĞDAT

------------------------------BU KADRO SADECE TECRÜBELİLER İŞİ ELİNE ALIRSA KADROSU!------------------------------------------

-----------------------------------------------MUSLERA--------------------------------------------------

MARİANO----------------RYAN DONK-------------------------SERDAR A.----------------NAGATOMO

--------------------------------------------FERNANDO REGES--------------------------------------------

------------------------------BADOU NDİAYE----------------EMRE AKBABA-----------------------------

-----------GARRY RODRİGUES-------------(YABANCI FORVET)---------------------ONYEKURU---------

YEDEKLER ; İSMAİL - MAİCON - LİNNES - BELHANDA - FEGHOUİLİ - GOMİS - CELİL - MUĞDAT - OZAN - AHMET

-------------------------------------AMA BENİM HAYALİMDEKİ KADRO İSE ŞU------------------------------------------------

------------------------------------------------------MUSLERA-------------------------------------------------------------

--------------------MARİANO---------------------SERDAR AZİZ-------------------------NAGATOMO--------------------

--------------------------------------------------FERNANDO REGES--------------------------------------------------------

-----------------------BADOU NDİAYE-----------------------------------------Y. BELHANDA-------------------------------

---------------------------------------------------EMRE AKBABA-------------------------------------------------------------

---------------FEGHOUİLİ-----------------------------------------------------------------GARRY RODRİGUES---------------

------------------------------------------------BAFETİMBİ GOMİS------------------------------------------------------------

YEDEKLER ; İSMAİL - RYAN DONK - LİNNES - MUĞDAT - EREN - SİNAN - ONYEKURU - YUNUS - OZAN - CELİL - DOĞAN CAN

Bazı arkadaşlar en son yaptığım kadro için ne kadar FM yakıştırması yapsada, akan bir futbolda ve günümüz futbolunda bu sistem çokta zor değil. Heleki geriden muazzam oyun kuran ve oyunun hızını ayarlıyabilen bir adamınız yani Fernando'nuz varsa bu sistem bu kadro için Mükemmel ötesi olucaktır. Orta Sahamız çok dinamik ve güçlü, önde basan hırslı oyuncular.. Ben bu sistemin denenilmesi taraftarıyım, çünkü Fatih Hocanın istediği sistem bu sistem aslında! Çünkü hücum press Futbolunun oyun içindeki özeti zaten tam anlamıyla diziliş şekli budur! Bilinçli bir Klüp'te Futbol oynamış çoğu arkadaş bu Sistemi bilir. Terim bunu 2000'de ve Drogbalı sezonda çok yaptı.. Hatta o zaman elde yeterli Futbolcu olmadığı için ve Hamit'in ağırlığı yüzünden Ambrabatı tek kanat oynatıyordu.. Şimdi elinde Türkiye Liginin çok çok üstünde bir Kadro var.. Ndiaye'den sonra gelicek yabancı oyuncuları ve gidicekleri şimdilik bilmiyoruz belki ama şuanki kadro için Hayalim bu diziliş.. Ben olucağını ümit ediyorum.

Fernando - Donk ön libero diğer 4'lü Ndiayede gelirse merkez bana göre ben total rotasyondan bahsettim , Fernando ve Donktan 8 olmuyor mesela Emre ve Ndiayeye bişey olsa Selcuk oynar sıkıntı burda
Aynı anda 2 oyuncuya bir şey olmaz korkma :) bana göre Feg gitsin ama belhanda gitmesi şu şartlarda en mantıklısı. Ndiyae ve Emre 10 numara alternatifi, donk ve fernando 6. Daha ne olsun

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt