Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
Yeni Malatya Aboubakar Kamara yı almış. İyi transfer
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır. Ama benim demek istediğim Engin’e yapılan suçlama ile Serdar’a yapılan suçlamanın aynı şey olmadığı. Engin hırsından takımını yalnız bırakıyor, Çalışma biçimiyle alakalı bir sıkıntı yok, aslında beyninin çalışmaması ile ilgili sıkıntı var. Serdar’ın ise yaptığı iddia edilen hareket nedeniyle “fazla akıllı” olduğu iddia edilmiş oluyor sanırım.Kirik burnuyla maça çikan adamın bunu yapmasına inanıyormusun cidden
Sevgili renkdaşım, peki "Eleke" ile hiç temasımız oldu mu?Onu Jailson'a sakladım renktaş, sene sonu haşlanmış şekilde kutlamalarda yedirmeyi planlıyorum. Bu arada forma için iddiaya girdiğim arkadaş kimdi? Ve 5 tane öğrenci arkadaş içinden kura çekerek 1ine hediye edeceğim o formayı. Forumu kirletmemek adına özel mesajla ilk gelen 5 mesajdaki öğrenci arkadaşımız içerisinden seçeceğim.
Yok böyle köpeklere kapak yapmak iyidir kardeşim aradaBenimkisi bi tahmin ama hiç muhatap almasak daha hoş olur
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
parayı diagne'ye gömdüler belliki pato ve diagne ikisine birden bütçemizin de yetmiyceğine göre...Mitroglou falan filan derken pato geliyormuş bide PATOOOOOOOOOOOOOO
Mukemmel olurdu.Belhanda'yı da bi okutup, Fernandes'i getirsek süper olur hani..
Evet ama 20 milyonun icinde mallar da olsun yani
Apo patonun ayakkabısını alamaz zaten bizimkisi hayal.parayı diagne'ye gömdüler belliki pato ve diagne ikisine birden bütçemizin de yetmiyceğine göre...
Kardeşim bırakın da sevinsin taraftar.. ne stresli günler geçti hepimiz biliyoruz..
Tadını çıkaralım işte salın gitsin..