Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Malatya Aboubakar Kamara yı almış. İyi transfer

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ariza Makakula ve Turgut Dogan Sahin pakedini bile aciklasalar sevinicem su anda o kadar doldum

Forvet geldi 1 veya 2 neyse.. önemli olan gelmesiydi..

şimdi inşallah en kritik hamle Maicon'un gidip yerine sağlam bi stoper

Hadi stoper inşallah

Kirik burnuyla maça çikan adamın bunu yapmasına inanıyormusun cidden
Hayır. Ama benim demek istediğim Engin’e yapılan suçlama ile Serdar’a yapılan suçlamanın aynı şey olmadığı. Engin hırsından takımını yalnız bırakıyor, Çalışma biçimiyle alakalı bir sıkıntı yok, aslında beyninin çalışmaması ile ilgili sıkıntı var. Serdar’ın ise yaptığı iddia edilen hareket nedeniyle “fazla akıllı” olduğu iddia edilmiş oluyor sanırım.

Mitroglou falan filan derken pato geliyormuş bide PATOOOOOOOOOOOOOO

Onu Jailson'a sakladım renktaş, sene sonu haşlanmış şekilde kutlamalarda yedirmeyi planlıyorum. Bu arada forma için iddiaya girdiğim arkadaş kimdi? Ve 5 tane öğrenci arkadaş içinden kura çekerek 1ine hediye edeceğim o formayı. Forumu kirletmemek adına özel mesajla ilk gelen 5 mesajdaki öğrenci arkadaşımız içerisinden seçeceğim.
Sevgili renkdaşım, peki "Eleke" ile hiç temasımız oldu mu?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mitro gibi biri için video felan abartı değilmi biraz ?
Tmm seviniyoruzda yani sonuçta delirtecek bi adam değil

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

diagne veya mitroglu için bu kadar yaygara koparıyorlarsa sağlam küfür yiyecekler benden. İsmi geçmemiş biriyse affedebilirim.

Iki kap gelecek videodan bu belli

ulan drogba ve sneijder geldiğinde bu kadar sevinmedi kimse. diagne ve mitroglu kim ki bu kadar bayram yapılıyor anlamıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt