Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolgay bitik ,ederi şuan anca 3,5 milyon olur zaten.adamlar tolgayın şut çeken gol atan cinsini buldu dorukhan diye.1,5 senedir yatan tolgayı da def ettiler.daha cok fenere girdi gibi
Bence tolgayi senol kullanamadi. Kaliteli bir kumaş. Bakalim gorecez.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz kronik sakat olsaniz (belki 5-6 senesi anca kalmistir Serdarin), bir senedir maasinizi almasaydiniz ve kadro disi kaldiktan sonra, ayni sehirde kalarak maasiniza yaklasik 50% zam yapabilseniz ne yapardiniz?

Bu Serdar yabanci dil falanda bilmiyordur. Dis ülkeye gitse Fenerden önerilen maasin anca yarisini alirdi. Lazionun en fazla para kazanan oyuncusu 2,3 milyon netle Immobile. Serdara 1,5 dan fazla hayatta vermezlerdi.

Hoca bu serdarın fenerli bi godoş olduğunu farketti bence.bu işte çok daha derin şeyler var

Ne Bursası asıl saplayan Levent Nazifoğlu kendi çıkıp açıklama yapmadı mı Serdar Aziz'e ben kefilim diye. Madem kefildi çıkarıp 4 milyon euro bize verecek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güya Fatih Terim önerdi demişti

Birileri fena komisyon yaptı

Serdar hiç bir zaman stoper tandeminde baskın oyuncu olamaz. Sorumluluk alacak ayağında top tutacak bir oyuncu değil. O yüzden baskı altında hissettiği çoğu maçta ya sakatlanır ya da ya da maç öncesi kendini iyi hissetmez VS.

Bize Anadolu takımlarına karşı bile geride oyun kurmakta zorlanan bir oyuncu lazım değil. Tek artısı ikili Mücadele tekme taban dalan uçan kayan bir oyuncu olan Serdar Aziz maalesef bizim oyuncumuz değildi. Niye 2 m e satıldığını sorgulayanlar neden 5 m e alındığına bakmalı

Bursa'dan 1 tane adam gibi topcu cıktıgını görmedim son senelerde. Hepsi mi yalan dolan karı kılıklı olur.
Ozan - serdar - harun - volkan

Yalama olmus bursa

Marcao'nun olduğu iki maçta Serdar'ı hatırlayan var mı aramızda.. . mis gibi 3 milyona yakın para da cebimizde kaldı.. Keyfini çıkarın bu akşamın .. Mesela Miroğlu'yla Cagne beni doyurmadı.. Luyinduma + Mor'ların Emre'yi de isiyorum.. Bu kadar gergin bekleyişten sonra bu şekilde tüy gibi rahatlayabilirim..
Marcao şu iki maçta gösterdiği oyunu ile top diye bile oynamaz bu Serdarla.

Ok Serdar şimdi çok kötü bir stoper değil ama asla iyide değil. Bir çok temel eksikleri olduğu gibi net bir saatli bomba.

Milli takım stoperi diyenler var bide ki gülme krizine gireceğim. Yahu milli takım seviyesi sanki çok iyide...

Tolgaya senelik 2.5 m euro veriyorlardı 3.5 sene daha sözleşmesi vardı yanlış hatırlamıyorsam fiko iyi kurtulmuş bizde Serdar'dan 2.5-3 bonservis alsak iyi olurdu

son olarak bi yorum yapacak olursam serdar transferinin hayırsız olacagını düşünmekle birlikte adamlar kadro dısı kalan ve istanbul gibi şehirde ona iyi para verecek olan kelek bi kulübü beklediler diye serdarla tolgaya dik durdular diyo ve sevniyolar:d BU KADAR DÜŞMEMİŞLERDİ

serdar:
ben serdari begeniyorum.. oyunuyla, mücadelesiyle, durusuyla.. 2.4 alacagi olan birinin hicbir ses cikarmamasi yeter! istese GS'yi zor durumda birakabilirdi. Böyle gitmesi üzücü bence Terim yanlis yöneti bu süreci.. kadro disi birakarak piyasa degerini bitirdi baska türlüde yapilabilirdi bu isler!

diagne ve yunan arkadas:
ikiside Gol atmazsa bunlar nasil topcu oldu diye birbirimize bakariz.. diagne 10 milyonsa Alan 20 Pato 30dur benim gözümde
bu tip forvetleri sevmiyorum - Jardel mesela hic sevmedigim bir tarzi vardi ama adam gol makinasi..

diagne böyle devam ederse zaten daha fazla paraya satariz bonservis tartismasi gereksiz en kötü 5-6 milyona araplara satariz 3 sene sonra..

yunan arkadasin maliyeti yok gibi mugdat ve erenden iyidir..

transfer süreci
tüm dünyada bu paraya diagneden baska bir forvet ya da forvetler bulamamak bence skandal
sürecin böyle uzamasi yönetim hatasi GS'yin 6 ay forvetsiz oynamasi bir skandal

Kadromuz

Hayvan gibi!

bizim taraftar
KAPi cökdürdük ya asla unutamayacagim bir transfer süresi sabriniz icin hepinize tesekürler

Harun-Şener-Sadık-Serdar-Hasansio-Topal-Tolgay ileşu an 5+0+3'e bile uyum sağlayabilirler. Umarım önümüzdeki sezon sonu Eboue'nin bile ismini veremediğimiz 13/14 - 16/17 dönemine yeniden giriş yapmayız.
yapmayız bein kalitesiz türklerin oynadığı lige okadar para verirmi,ülkeye dünya kadar para giriyor bein sayesinde...

Bu saatten sonra Serdar Aziz olayına fazla takılmamak lazım, ya takımda kalacak ve Fatih hocam oynatmayacağı için oturduğu yerden 2 milyon avro kazanacaktı yada sözleşmesi alacaklarına karşılık fesih edilecekti. Adam sözleşmesini feshetti koşa koşa Fenerbahçe'nin yolunu tuttu bu bile Fatih Hocamın haklı olduğunun göstergesidir.

Fatih hocan da Demirören'e uçmuştu bizden gidince unuttun galiba.

Sallayin boyle transferi zor yaptigimiz durumda bile hoca istemedigine gore vardir bi bildigi

Yabancı sınırı şerefsizliği yapabilirler seneye. Fener bu çöplerle bu sene olmasa seneye düşer çünkü.

stadda elektrikler kesilirse bizim futbolculardan hiç biri gözukmez.. :D

Acilen zenci kaleci lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt