- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Bugun daha da Kap gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da bu yerliler olsa ne olur sanki? Hepsi vasat. Vasat ustunee olanlar da disiplinsiz zaten.
serdar fena oyunlar cıkarmadı ama abartılan biri.GS şampiyonlugun son 6 haftasında en önemli maçlara cıkarken akhisar deplasmanında kendi kalesine gol atan,alanya macında şuursuzca penaltı yaptıran serdar azize övgüler dizmek pek salakça.dengesiz ve maicon gibi hatalar yapan biri.Marcao şu iki maçta gösterdiği oyunu ile top diye bile oynamaz bu Serdarla.
Ok Serdar şimdi çok kötü bir stoper değil ama asla iyide değil. Bir çok temel eksikleri olduğu gibi net bir saatli bomba.
Milli takım stoperi diyenler var bide ki gülme krizine gireceğim. Yahu milli takım seviyesi sanki çok iyide...
Imzaserdar:
ben serdari begeniyorum.. oyunuyla, mücadelesiyle, durusuyla.. 2.4 alacagi olan birinin hicbir ses cikarmamasi yeter! istese GS'yi zor durumda birakabilirdi. Böyle gitmesi üzücü bence Terim yanlis yöneti bu süreci.. kadro disi birakarak piyasa degerini bitirdi baska türlüde yapilabilirdi bu isler!
diagne ve yunan arkadas:
ikiside Gol atmazsa bunlar nasil topcu oldu diye birbirimize bakariz.. diagne 10 milyonsa Alan 20 Pato 30dur benim gözümde
bu tip forvetleri sevmiyorum - Jardel mesela hic sevmedigim bir tarzi vardi ama adam gol makinasi..
diagne böyle devam ederse zaten daha fazla paraya satariz bonservis tartismasi gereksiz en kötü 5-6 milyona araplara satariz 3 sene sonra..
yunan arkadasin maliyeti yok gibi mugdat ve erenden iyidir..
transfer süreci
tüm dünyada bu paraya diagneden baska bir forvet ya da forvetler bulamamak bence skandal
sürecin böyle uzamasi yönetim hatasi GS'yin 6 ay forvetsiz oynamasi bir skandal
Kadromuz
Hayvan gibi!
bizim taraftar
KAPi cökdürdük ya asla unutamayacagim bir transfer süresi sabriniz icin hepinize tesekürler
İşte bizde bu vasatlar bile yok. İlk 11'de en fazla 6, toplam 10 yabancı şeklinde bir kural gelse
----------------- Muslera
Mari/Linn - Semih - Ahmet - Emre/Ömer
Feghouli - Fernando - Selçuk - Belhanda
------------- Sinan - Diagne
gibi bir takım oluşturabiliyoruz anca.
Emaneti olan Istanbulu geri alacakmisLeonidas geldimi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi