Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca serdarı direk sildiyse kesin bilmedimiz cok sey var adam zaten ingiltereden gelen teklifleri ret etmiş diyenler var bu bile adamın karakterini ve vizyonunu gösteriyo bu yüzden defolup gitmesi bizim için iyi oldu kendi kalitesine yakışır bi camiaya gidiyo

Luyindama ve Mitroglu geldi ise ligde ciddi fark olacak kadro

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam da bu yerliler olsa ne olur sanki? Hepsi vasat. Vasat ustunee olanlar da disiplinsiz zaten.

İşte bizde bu vasatlar bile yok. İlk 11'de en fazla 6, toplam 10 yabancı şeklinde bir kural gelse

----------------- Muslera
Mari/Linn - Semih - Ahmet - Emre/Ömer
Feghouli - Fernando - Selçuk - Belhanda
------------- Sinan - Diagne

gibi bir takım oluşturabiliyoruz anca.

Leonidas geldimi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao şu iki maçta gösterdiği oyunu ile top diye bile oynamaz bu Serdarla.

Ok Serdar şimdi çok kötü bir stoper değil ama asla iyide değil. Bir çok temel eksikleri olduğu gibi net bir saatli bomba.

Milli takım stoperi diyenler var bide ki gülme krizine gireceğim. Yahu milli takım seviyesi sanki çok iyide...
serdar fena oyunlar cıkarmadı ama abartılan biri.GS şampiyonlugun son 6 haftasında en önemli maçlara cıkarken akhisar deplasmanında kendi kalesine gol atan,alanya macında şuursuzca penaltı yaptıran serdar azize övgüler dizmek pek salakça.dengesiz ve maicon gibi hatalar yapan biri.

ama sadık denen leşten iyi serdar.o kesin.yine de sakatlıgı,karaktersizligi vs fenere fazlaca hayırsız olacagını düşünüyorum bu transferin.

Son düzenleme:
serdar:
ben serdari begeniyorum.. oyunuyla, mücadelesiyle, durusuyla.. 2.4 alacagi olan birinin hicbir ses cikarmamasi yeter! istese GS'yi zor durumda birakabilirdi. Böyle gitmesi üzücü bence Terim yanlis yöneti bu süreci.. kadro disi birakarak piyasa degerini bitirdi baska türlüde yapilabilirdi bu isler!

diagne ve yunan arkadas:
ikiside Gol atmazsa bunlar nasil topcu oldu diye birbirimize bakariz.. diagne 10 milyonsa Alan 20 Pato 30dur benim gözümde
bu tip forvetleri sevmiyorum - Jardel mesela hic sevmedigim bir tarzi vardi ama adam gol makinasi..

diagne böyle devam ederse zaten daha fazla paraya satariz bonservis tartismasi gereksiz en kötü 5-6 milyona araplara satariz 3 sene sonra..

yunan arkadasin maliyeti yok gibi mugdat ve erenden iyidir..

transfer süreci
tüm dünyada bu paraya diagneden baska bir forvet ya da forvetler bulamamak bence skandal
sürecin böyle uzamasi yönetim hatasi GS'yin 6 ay forvetsiz oynamasi bir skandal

Kadromuz
Hayvan gibi!

bizim taraftar
KAPi cökdürdük ya asla unutamayacagim bir transfer süresi sabriniz icin hepinize tesekürler
Imza

Stoper ve kanat da şart. Maicon, Semih, Ahmet'le sezon bitmez. Üçünü toplasan 1 stoper etmiyor.

Serdar haric kap olmaz bugun

İşte bizde bu vasatlar bile yok. İlk 11'de en fazla 6, toplam 10 yabancı şeklinde bir kural gelse

----------------- Muslera
Mari/Linn - Semih - Ahmet - Emre/Ömer
Feghouli - Fernando - Selçuk - Belhanda
------------- Sinan - Diagne

gibi bir takım oluşturabiliyoruz anca.

Merak etme, yabanci siniri onumuzdeki seneler gelmez zaten. Geldigi zaman da en iyi yerlileri biz aliriz

tabi serdarın gitmesi başkanın futbolcuların alacağı yok diyerek yalan söylediği gerçeğini değiştirmez,parayı boşa harcamayız demesine rağmen diagne için tonla para döktüğü gerçeğini değiştirmez..

Keske Gomise istedigi zam verilseydi yav, hem clde hem ligde daha iyi durumda olurduk bide su diagne kazigini yemezdik

Serdar a da fazla kızmamak lazım.

Şampiyonluğa oynayan takımda kadro dışı kaldı. Küme düşmeme mücadelesi veren takıma gitti.

Kalibresi bu kadar..

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt