Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacaklar + 2.3m değil, daha çok biz Serdara borçlarımızı ödeyeceğiz 2.3m, O da aynı parayı fesih taszminatı olarak bize ödemiş olacak. FFP için düşünülmüş bir şey inşallah bu konuda sıkıntı çıkmaz ileride.
artı olarak yazılmıs haneye ffpde,her türlü iyi iş

Sanmıyorum oyle olacagını. Oyle bir sey varsa ffp’nin mantıgı kalmaz, anlasırsın bi topcuyla 5m yazarsın fesih bedeline önün acılır

teknik olarak bonservis dediğimiz olay kontrat fesih bedelidir aslında. yani kulüp al şu parayı oyuncunun kontratından çık diyor bonservis vererek.

bunu da o çerçevede değerlendirebiliriz belki.

Bence Fener'de Ffp ye takılmamak için oyuncu üzerinden ödeme yaptı. Bu 2.3 milyon Euro oradan geliyor

Olum polyanna mısınız alacaklarına karşı fesh ettik işte,önce vermişizdir alacaklarını sonra kasaya girdi yapmışızdır bu kadar basit.
Farketmez işte 2.3 bonservis gibi düşün üstelik yarin icin elimiz güçlendi belki belçikalı stoperi alırız.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum...
Ben kolay kolay kimsenin Galatasaraylığını sorgulamam açıkçası ki okadar iyi tanımıyorum. Kondüsyoner meselesi yalnız tamamen fiyasko bir açıklama. Hadi fikri olsa neyse de her spordan gelen aynısını söyler ayağını geçecek.

Yok öyle bir şey. Doğru çalışma metodu ile Mart ayında bile kondisyon yükleyebilirsiniz oyunculara.

Ahmet abinin sadece Fatih terim düşmanlığı yapmıyor. Üst seviyede olmayan her futbolcuyu yerin dibine sokar.

Atl Madrid Dortmund seviyesinde olmamızın isteyen birisi galiba ama zor o iş şimdilik.

Vasat transfere bende karşıyım da Ahmet abi üst seviye olmayan her futbolcuya vasat damgasını vuruyor.

Inanir misin bilmem Marcao zamani burasi yangin yerine dondugunde Ahmed abi ovuyordu transferi

Bu bile saygi duymam icin yeterli sebeptir

Yalniz Terim konusundaki nefreti cok canimi sikmakta gecen sene soz vermisti sampiyon olursak bu kadar laf etmeyecegim diye ama sozunde durmadi maalesef

Alacaklar + 2.3m değil, daha çok biz Serdara borçlarımızı ödeyeceğiz 2.3m, O da aynı parayı fesih taszminatı olarak bize ödemiş olacak. FFP için düşünülmüş bir şey inşallah bu konuda sıkıntı çıkmaz ileride.
Cikmaz,cunku bunda birsey yok. Odedik.parasini o da transfer icin bonservisini aldi bu kadar basit

Luyindama seri, güçlü ama pozisyon anlamında ciddi eksikleri de var yani. Aslında bizim transfer komitesi erken uyansa da şu Merih Demiral'ı alsaydık keşke 5-6 M € ya. Hem yerli, hem 20 yaşında hem de büyük paralara satılabilecek bir isim yetenek..

2.3 fesih bedeli yazmisiz, luyindama gelecek sanki. Olasi maicon transferi ile bu eksigi kapatmak icin.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diagne kaç maç sonra sahada?
4 sarı karttan Rize maçında cezasını çekti.Kirmizi karttan kalan 4 maçın 2'sini Alanya kupa ve Başakşehir maçında çekti.Kaldi 2 maç cezası.Alanya lig ve Hatay kupa maçında cezasını çekip inşallah Trabzonspor maçında gollerine kaldığı yerden devam edecek ?

Bu fesih bedelini fener odeyecek .
Nasil odeyecek?
Atiyorum 2 milyon senelige anlastiysa
Bu sezon 5 milyon maas alir

Boylelikle Fener ffp ye takilmaz
Bizde ffp ye arti yazmis oluyoruz

Bizde fenerde serdar da karli bu isten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt