- 27 Ocak 2010
- 59.372
- 30.976
- 3.523
serdardan gelen 2.3 transfer kaynağı olarak kullanılabılıyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir.... O 30 dakika sonrasını unuttum ben şahsenTerim düşmanı değilim onu belirtiyim..Maçtan sonrada özüürdilemişti bnim hatam demişti....İlk YARIM SAAT Real Madrid gibi bir takımı sahasına hapsetmişin hoca kenardan talimat veriyor selçuğu yanına cağırıp geride oynayın diyor...Sonuç malumunuz alacağımız maçı tarihi farkla verdik
Kutlu Akpınar: Şu ana kadar ki gelişmeler, Maicon'un Galatasaray'da kalacağını gösteriyor. (beIN)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evetserdardan gelen 2.3 transfer kaynağı olarak kullanılabılıyor mu?
Bu oldu ise ligin en fizikli, en sert, en vurucu takimi olduk. Bayagi kafa golü izleyecez 2. Yari.BEyler 2.4 degil de 2.3 imis. Olsun ffpde arti yazar, serdara da karaktersizlik yazar. maicon gitti luyindama geldi sozumun arkasindayim.
1.5 sezon adamı bedava oynattın, 1 in de de şampiyon oldun.O zaman bedavaya gitmiş oluyoNe anladım bu işten
Merhaba,BEyler 2.4 degil de 2.3 imis. Olsun ffpde arti yazar, serdara da karaktersizlik yazar. maicon gitti luyindama geldi sozumun arkasindayim.
@Hamza GölbaşıKutlu Akpınar: Şu ana kadar ki gelişmeler, Maicon'un Galatasaray'da kalacağını gösteriyor. (beIN)

Bein Manşet'de dinledim bu elemanı. Bir bok bildiği yok. Ikınıp durdu bu sabah.Kutlu Akpınar: Şu ana kadar ki gelişmeler, Maicon'un Galatasaray'da kalacağını gösteriyor. (beIN)
Maicon gitmek istemiyor söylentileri var.BEyler 2.4 degil de 2.3 imis. Olsun ffpde arti yazar, serdara da karaktersizlik yazar. maicon gitti luyindama geldi sozumun arkasindayim.