Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar in alacagini ffp icin bonservis gibi gostermisiz. 2.3 az olmus. Ayrica fb ye bedava gittigi anlamina gelmez Serdar enayi degil o parayi fb den imza parasi seklinde alir.
muhtemelen fenerin serdar azize el altindan ödedigi 2.3 milyon euro dolayli yoldan yani serdar üzerinden bizim kasaya girdi. fenerle ortada bir anlasma yokken aslinda fenere satip kaynak yarattik. 1.5 yil daha kontrati olan müzmin sakat ve fatih hocanin üstünü cizdigi topcudan para kazanmis olduk diye anladim ben

Orkun kökcü durumu noldu acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar in alacagini ffp icin bonservis gibi gostermisiz. 2.3 az olmus. Ayrica fb ye bedava gittigi anlamina gelmez Serdar enayi degil o parayi fb den imza parasi seklinde alir.
bunu fenerlilere anlat.serdarın para almadan fenerde oynayacagını düşünüyolar.yüklü bi imza parası verdilerki serdar köpek gibi delirdi

Maicon'nu göndermek için renktaşlarımı havalimanlarına florya ya davet ediyorum

Cepten maicona 1 milyon euro verip yollayalim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BEyler 2.4 degil de 2.3 imis. Olsun ffpde arti yazar, serdara da karaktersizlik yazar. maicon gitti luyindama geldi sozumun arkasindayim.

Basında Maicon için 6-7m bonservis geçiyor ama bana senin verdiğin 2.5m lik bonservis daha mantıklı geliyor doğrusu. 2.5m bile olsa Luyindamaya yetiyorsa kesinlikle razıyım bu bonservise.

Fiyat uygunsa lisans çıkarmayın alın şu adamı cagne ile bu luyindama bir boğayı devirip yerler çiğ çiğ

Serdar Aziz fesihin den 2.3 geliyor. Peki alacaklarını ödeyecek miyiz yoksa onlardan da vazgeçerek toplamda 5 e yakın bir miktara mi elimizden çıkarmış oluyoruz?

Sanırım @Hamza Gölbaşı da değinmişti, Rodri'deki PAOK'a giden kısım FFP'yi etkilemiyor 9M olarak artıdayız orada.

Aynı Porto Telles'i satsa bize gelecek olan 4m'un FFP'i etkilemeyecek olması gibi

Aynen oyle

Ve mesela dikkatli olmaliyiz Diagne bonusu konusunda mesela sampiyon olursak 3m bonus varmis o da kis donemine yaziyor, yaz donemine yazmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt