Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar azizden en azindan ffp icin para girdisi yaratmak icin yönetim son güne kadar beklediyse umarim mantikli isler yaparlar da su luyindama ve mitroglou ile transfer sinirli kalmaz. bütcemiz varken ekstra isler yapmamiz lazim. onyekuru veya ndiaye ile kira anlasmasini uzatmaya zorlamak lazim, su orkun kökcücü zorlayabiliriz, avrupadan 1-2 genco takimimiza katilabilir rotasyon icin. gördüldügü üzere yerli topcu bile avrupada para ediyor artik. emre kilinc kanat alternatifi olarak muazzam olurdu, zeneli 4 milyona gittiyse emreyi 2.5 civarina alabiliriz diye düsünüyorum.

Kagawa çok beğendiğim bir oyuncu. Hala formunda olursa Bjk ya Q7 katkısı saglar

adem ljaic varken bunlar kagawayı nerelerine sokacak acaba kagawa forvet arkası ademde aynı

Fernandes gelse de duran toplarda ceza sahasına havan topu tipi ortalar görsek.

asporda suan musleranın bebekliğini gösteryolar

Luyindama

Galatasaray, Standard Liege Kulübüne 5 milyon euroluk resmi teklif yaptı...

Belçika ekibi bu teklifi düşük bulup 8 milyon euro bonservis bedeli talep etti...

Transfer ve fiyat artışı Maicon'un durumuna bağlı...

Ali nacinin öğlen yazdığı

Eh tamam iste. 3,5 milyon seneligi, ama bonservis/kiralama bedeli yok. Iyi degil mi? Fena degil gibi
bu elemanın marsilyadan aldığı brüt maaş 3,96m € 'ymuş.
%45'i vergi olarak düşünce aldığı 2.15m € falan kazanıyor. Bizden niye 2 katını alacak üstelik son dönemlerde oynadığı top belli iken? Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın 1 kuruşunun bile hesabını sorarım der iken?

bonservis/kira işi zaten üzerinde durulacak bi konu değil, marsilya kurtulmaya çalışıyor bundan

Luyindama yatar bence. Cok umitlenmemek lazim. Diagnose arti kostasi almalari bile buyuk basari bunlar icin sasirmadim desem yalan olur

Maicon transferi keşke 6ay kıralık 500m sezon sonu almak sartı 5.500m yaz transfer donemine kaynakta yaratmış oluruz bu donem son gun butun parayı harcıyamıyacağız

Birisi Trezeguet ile ilgili olumlu yorum yazarsa beğenmeden geçemiyorum. Bizim takıma istiyorum bu kerhanacıyı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt