Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin ayni onun gibi bıyık bırakıcam ?Valla ben de geçen rüyam da geldiğini görmüştüm, maça çıkıyordu. Genel de rüyalarım çıkar daha önce Necati'nin 2 gol attığı maçın gollerini görmüştüm, hatta maç konusuna da yazmıştım. Bu saatten sonra gelmez ama.
Bu da oglen yazdigi
Menajer oyunlarıysa olur. 3.5 bonservis 3m da alan a diyorlar.Kimse alamaz bu saatten sonra Alanı
Valla ortaları acayip . Tam bize lazimFernandes gelse de duran toplarda ceza sahasına havan topu tipi ortalar görsek.
Elekenin kardesi bana sunu yazdi:
Menajeri yarin kulubuyle konusacak. Sanirim yarin iyi Haberler gelecek
Ulan tassak gecerse kufur edecem
bunlarda yavsaklık genetik bişeyElekenin kardesi bana sunu yazdi:
Menajeri yarin kulubuyle konusacak. Sanirim yarin iyi Haberler gelecek
Ulan tassak gecerse kufur edecem
Sakatlık sorunu olmasa buraya düşmezdi. Bence Dünya Kupası'nda gayet iyiydi lakin şu anda dibin dibine inmiş demek ki, nerdeyse beleşe bırakıyor Dortmund.hiç farketmez kagawa biraz iyi olsa favre onu bırakırmıydı adamın diz sakatlıgı kronik 1yıldır kayıplarda
Luyindama'yı açıklamak için Maicon'un gidişini bekliyorsak Kostas transferi nasıl kesin görünüyor ?
Sezon başındakileri sayma. Transfer dönemi içinde ne kadar satarsan o kadar alabiliyorsun.serdar 2.3
carole 0.75
cavanda 2.4
gomis 6
rodrigues 9
ozan 11
yunus 3.5 (bizim duyumcu reisin haberi dogruysa)
maicon 5 (bu paraya okutabilecegimizi saniyorum)
39.95
diagne 10 (tahmini bedel)
akbaba 4
marcao 4
nagatomo 2.5
onyekuru 0.8
ndiaye 0.75
ömer 0.4
birhan 0.08
mitroglou 0
luyindama 7 (tahmini bedel)
29.53
kalan: 10.4 milyon euro gibi bir para görünüyor. bunu da kullanmak lazim ne var ne yok takima harcanmali. para yaza buhar olacak
Hocam bunlar beceriksiz baktı comollinin aldığı adamlar futbolcudan başka her şeye benziyor fatih hocamın listesine dadanıyor yazıkAli koçun transfer listesini bizden copy paste yapıyor resmenbunlarda yavsaklık genetik bişey