Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan
düdük
transferler açıklanınca foruma giren sensin bi de başkalarına mı saldırıyorsun hoşt Ekli dosyayı görüntüle 40117
ulan transferler hakkında tek bi yorum yapmışmıyım ekran fotosu atıyosun sen benim ağladığımı gördünmü hiç transfer için ekran fotosu atmışsın bide hadi git serdar aziz konusunda ağla antudada sevinç çığlıkları at

Abi hep diyorum başımızda Terim varken korkmayın ligin anasına tecavüz ederiz

biz birsürü gol yemedik mi üstatlar? stoper tandeminin degismesi kadar dogal bisey olamaz. bartalide mariano fernando ndiaye gibi isimleri hazir hale getirdi. umarim luyindama gelir. bu maicon rezaletine katlanmak istemiyorum. adam dan dun ileri vuruyor, top kaybettiriyor yoktan yere pozisyon veriyoruz. ozan-serdardan yabanci olsalar da marcao-luyindama ikilisine gecis yapmak acayip istir. yerli kalitesinide yükselttik mi tamamdir iste tas gibi takimiz yabancilarimizin hic biri cöp diyemeyiz.

DyL-hnZXQAcWWN9.jpg:large

3 kesin

4 belki mi acaba?? umarim luyindama mitro diagne ile sinirli kalmaz. para sonuna kadar bitirimeli
4. Yıldız önüne bariyer geçmiş
Tahminen fotodaki adam Ali Çok

Renktaşlar, Galatasaray transfer videosunun tam versiyonunu neden paylaşmadı kurumsal hesapta? Ya da ben mi göremiyorum ama burada gözükmüyor: GS Youtube Sayfası

LUYINDAMA MESAİSİ! Fatih Terim, Luyindama için ısrarcı oldu, G.Saray yönetimi bir kez daha harekete geçti. Krasnodar’ın 5.5 milyon Euro’luk teklifi sonrasında Standard Liege’in aklı karışsa da G.Saray Kongolu oyuncu için yeniden bastırdı!

BIP Spor

Liyunduma gelicekkkkkte beyler biraz fazla olmuyomuyuz lige

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler Diagne nın yanına gezen ve hızlı bir Oyuncu gelecek - hoca talimatları verdi.

Pato ve Alan ile uğraşılıyor kanımca... Bir sürpriz Scout Transferi de olabilir gibi

Mapusda beni unutan yönetimi tebrik ediyorum cezam saat 10:45 de bitiyordu alacağım var 2 saat sizden;)

Ben gideyim biraz Eleke videoları izleyeyim ardından fmde transfer edeyim bari.

Bir de bu arasa gece Ze luisi rüyamda gördüm halı saha maçı yapıyorduk niye gelmedin diye sordum manitayı bırakamamış

Fatih hocam hem başarı hem kar getirebilecek oyuncuların peşinde. Yazın piatek ve salayı istemişti mesela. Hocam başımızda olduğu sürece transferler konusunda dert etmemize gerek yok o bizim için en iyi isimleri ister ve aldırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt