Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikimizden biri yanlis biliyor ozaman. sezonluktur bu ffp. yaz+kis dönemi dahil
ulan transferler hakkında tek bi yorum yapmışmıyım ekran fotosu atıyosun sen benim ağladığımı gördünmü hiç transfer için ekran fotosu atmışsın bide hadi git serdar aziz konusunda ağla antudada sevinç çığlıkları atulan
düdük
transferler açıklanınca foruma giren sensin bi de başkalarına mı saldırıyorsun hoşt Ekli dosyayı görüntüle 40117
Ben yanlış biliyor olabilirim. Semih yazmış üstte yazdıktan sonra bende öyle bise hatırladım.ikimizden biri yanlis biliyor ozaman. sezonluktur bu ffp. yaz+kis dönemi dahil
4. Yıldız önüne bariyer geçmiş![]()
3 kesin
4 belki mi acaba?? umarim luyindama mitro diagne ile sinirli kalmaz. para sonuna kadar bitirimeli
Çiğ et yemez bunlar, adamı direk canlı canlı yerler.

Transfer toplantısında da bulunan yönetici Okan Böke'nin beğenisi..
Abicim hazir belcikadayken C. Luyindama’yida getirin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kap a bildiri yapıp sonra paylasacaklardi. Kap a giriş saglanamayinca ilk video paylaşılmış oldu. Ceza gelmesin diye de sildiler herhalde.Renktaşlar, Galatasaray transfer videosunun tam versiyonunu neden paylaşmadı kurumsal hesapta? Ya da ben mi göremiyorum ama burada gözükmüyor: GS Youtube Sayfası
Kül Kedisindeki bal kabagina dönüşme gibi . Kullanmadığımız para gece tam 12.00 de yok olacak ?