Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues - 7.2 M €
Ozan - 11 M €
Serdar - 2.3 M €

Toplam = 20.5 M

Diagne = 10+2.5 M
Marcao = 4 M
Luyindama = 5-6 M
Mitroglou = Bedava

Oluyor sanki

Rodrigues den gelen 9 sayiliyormus ffp kurallarina gore. Dolayisi ile aldigimiz 22.3 oluyor.

Bir de yarin eren le de serdar gibi alacaklari karsiligi tazminat alabiliriz.

DyL-hnZXQAcWWN9.jpg:large

3 kesin

4 belki mi acaba?? umarim luyindama mitro diagne ile sinirli kalmaz. para sonuna kadar bitirimeli

serdar 2.3
carole 0.75
cavanda 2.4
gomis 6
rodrigues 9
ozan 11
yunus 3.5 (bizim duyumcu reisin haberi dogruysa)
maicon 5 (bu paraya okutabilecegimizi saniyorum)

39.95

diagne 10 (tahmini bedel)
akbaba 4
marcao 4
nagatomo 2.5
onyekuru 0.8
ndiaye 0.75
ömer 0.4
birhan 0.08
mitroglou 0
luyindama 7 (tahmini bedel)

29.53

kalan: 10.4 milyon euro gibi bir para görünüyor. bunu da kullanmak lazim ne var ne yok takima harcanmali. para yaza buhar olacak
Kül Kedisindeki bal kabagina dönüşme gibi . Kullanmadığımız para gece tam 12.00 de yok olacak ?

Luyindama gelsin formasını alacağım

Luyindama gelirse zevkten çıldırırız hep beraber herhalde. Süper ligin Liverpool'u oluruz arka ayrı sağlam ön ayrı sağlam. Demir gibi sağdan soldan ateş eden bir takım.

Beşiktaş iyi iş yaptı. Opsiyonu kullandıklarında Kagawa nın bonservisine 1.5 m euro ödeyip alabilecekler.

haci dun paranin muhabbetini yaptikta bugun ben fena heyecanlandim yav oyle boyle degil.
Banane lan patrasindan baskan dusunsun anasini satayim futbolcuya vermeseler borc faizine vereceklerdi nasilsa borclari yapilandiracaklar adam gibi kadro kursunlar 2 sene rahatimiza bakalim

Madem tek atımlık kurşunumuz var neden onu Kostas'tan yana kullanıyoruz ki ? Stopere Luyindama'yı almak daha akıllıca olur.

Japonya liginde transfer 28 Martta bitiyor. Maiconu oraya istediğimiz zaman göndeririz lisansı şimdilik askıya alırız boşa düşen sayıyla Luyindama gelir. Tek atımlık kurşunumuz yok anlayacağın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt