Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon'u listeye kaydetmeden Luyimdula'yi alma riskine bir nevi girilebilir.Tabii ffp sikintisi olmayacaksa.Transfer donemi devam edecek ligler var nasil olsa.

Valla ben de geçen rüyam da geldiğini görmüştüm, maça çıkıyordu. Genel de rüyalarım çıkar daha önce Necati'nin 2 gol attığı maçın gollerini görmüştüm, hatta maç konusuna da yazmıştım. Bu saatten sonra gelmez ama.
Gelsin ayni onun gibi bıyık bırakıcam ?

Elekenin kardesi bana sunu yazdi:
Menajeri yarin kulubuyle konusacak. Sanirim yarin iyi Haberler gelecek

Ulan tassak gecerse kufur edecem

Bu da oglen yazdigi

Zaten bu aralar Ali Naci'de Seten ne yazarsa aynısını geçiyorlar. Aynı kurumdalardı artık sanırım.

Eskiden Ali Naci, kesinleşince yazardı şimdi öyle değil. Yani, onlara kalırsa Alan geçen hafta İstanbul'da değil miydi?

Ben eskisi kadar itimat etmiyorum kendilerine. Her şeye rağmen İbrahim Seten yine ortalama olarak tutarlı tabii ki...

Beyler şu ljajice adem demeyin kendimi sol kanat oynayacakmış gibi hissediyorum.

serdar 2.3
carole 0.75
cavanda 2.4
gomis 6
rodrigues 9
ozan 11
yunus 3.5 (bizim duyumcu reisin haberi dogruysa)
maicon 5 (bu paraya okutabilecegimizi saniyorum)

39.95

diagne 10 (tahmini bedel)
akbaba 4
marcao 4
nagatomo 2.5
onyekuru 0.8
ndiaye 0.75
ömer 0.4
birhan 0.08
mitroglou 0
luyindama 7 (tahmini bedel)

29.53

kalan: 10.4 milyon euro gibi bir para görünüyor. bunu da kullanmak lazim ne var ne yok takima harcanmali. para yaza buhar olacak

Ali koç transfer listesini bizden copy paste yapıyor resmen :asd: bunlarda yavsaklık genetik bişey

Elekenin kardesi bana sunu yazdi:
Menajeri yarin kulubuyle konusacak. Sanirim yarin iyi Haberler gelecek

Ulan tassak gecerse kufur edecem
39FE5721-D9EF-45FB-BCD5-533A87BC3B22.webp

hiç farketmez kagawa biraz iyi olsa favre onu bırakırmıydı adamın diz sakatlıgı kronik 1yıldır kayıplarda
Sakatlık sorunu olmasa buraya düşmezdi. Bence Dünya Kupası'nda gayet iyiydi lakin şu anda dibin dibine inmiş demek ki, nerdeyse beleşe bırakıyor Dortmund.
Beşiktaş gibi ağzı açlıktan kokan bir kulüp için son derece mantıklı bir transfer, hatta kontenjan sorunumuz olmasaydı biz bile deneyebilirdik. Çünkü bu adamın piyasası var. Yetenek zaten malum.

serdar 2.3
carole 0.75
cavanda 2.4
gomis 6
rodrigues 9
ozan 11
yunus 3.5 (bizim duyumcu reisin haberi dogruysa)
maicon 5 (bu paraya okutabilecegimizi saniyorum)

39.95

diagne 10 (tahmini bedel)
akbaba 4
marcao 4
nagatomo 2.5
onyekuru 0.8
ndiaye 0.75
ömer 0.4
birhan 0.08
mitroglou 0
luyindama 7 (tahmini bedel)

29.53

kalan: 10.4 milyon euro gibi bir para görünüyor. bunu da kullanmak lazim ne var ne yok takima harcanmali. para yaza buhar olacak
Sezon başındakileri sayma. Transfer dönemi içinde ne kadar satarsan o kadar alabiliyorsun.
Sene başı sayılmıyor yani.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali koçun transfer listesini bizden copy paste yapıyor resmen :asd: bunlarda yavsaklık genetik bişey
Hocam bunlar beceriksiz baktı comollinin aldığı adamlar futbolcudan başka her şeye benziyor fatih hocamın listesine dadanıyor yazık :)

Belhanda'yı iyi bir paraya satıp, sıfıra yakın bonservisle Fernandes hiç fena olmazdı. Hatta Belhanda'nın parasını git Trezeguet'e yatır al gel.

Neyse çok uçmayayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt