Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• galatasarayin_yeni_yildizi_serdar_aziz_kimdir_serdar_aziz_nereli_kac_yasinda_h13364.webp
    galatasarayin_yeni_yildizi_serdar_aziz_kimdir_serdar_aziz_nereli_kac_yasinda_h13364.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 150
Arkadaşlar gelen sorulara toplu cevap vereyim:

1-Trezeguet’in Galatasaray’a transferi şu an için söz konusu değil

2-Luyindama hazır, bitti. Ancak Maicon’un kararı transferi belirleyecek. Yarın sabah kararını bildirecek olan Maicon gitmeye karar verirse, Luyindama imzayı atacak. Erhan Kaan Adıgüzel

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim diyor bunlari?

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2-Luyindama hazır, bitti. Ancak Maicon’un kararı transferi belirleyecek. Yarın sabah kararını bildirecek olan Maicon gitmeye karar verirse, Luyindama imzayı atacak.

Erhan kaan Adıgüzel

aslinda diagne gayet iyidir bizim takima. Hele bizim kanatlar bunu orta manyagi yapar. Onyekuru da bosluklari doldurur. Isterdim Alan+ Diagne beraber gelmesini olmadi ama
ben bu açıdan diyorum zaten uygun değil diye

diagne için şimdi oyun formatımız değişecek, halbuki liverpool gibi oynayacaktık

Marcaonun yanina iyi bir stoper sart, mutlaka biri alinmali. Hem gelecek sezon icin orasi hazir olmus olur :)

ulan bu diagne acayip dengeleri bozacak, bize onun gibi ağır forvet gerekmiyordu

pato ze luis gibi hızlı oyuncular gerekiyordu

en azından mitroglu geliyor, o bize daha uygun

diagne son yüzyılın kazığı olacak

Diagne ağır mı ? Kaç kilo ki ?!

2-Luyindama hazır, bitti. Ancak Maicon’un kararı transferi belirleyecek. Yarın sabah kararını bildirecek olan Maicon gitmeye karar verirse, Luyindama imzayı atacak. Erhan Kaan Adıgüzel

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon gitse de gitmese de Luyindama bitti. Maicon tribünde oturur lisansı da askıya alınır.

Dur daha bişi yok
Diagne bile açıklanmadı henüz
pes pese aciklayip transfer boyle yapilir hacilar diyecekler hissediyorum. Yarin gelenler gidenler derken 5-6 kap goruruz. En sevdigimiz heyecan olan acaba maiconun evraklar yetişecek mi heyecaninisa yasariz

şu kafadan kırık emre veledini isteseydi keşke hoca kiralıkta olsa.

2-Luyindama hazır, bitti. Ancak Maicon’un kararı transferi belirleyecek. Yarın sabah kararını bildirecek olan Maicon gitmeye karar verirse, Luyindama imzayı atacak.

Erhan kaan Adıgüzel
maicondan bagımsız gelecek dendi hala maicon giderse diyo ya,maiconun sözleşmesi dondurulur olur biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt