Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Ramos olabilirdi ama Kuş olmayı seçti...
Serdar'a son sözümüz bellidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos olabilirdi ama Kuş olmayı seçti...
Serdar'a son sözümüz bellidir.
elbette öyle ama diagneden daha hızlımitroglu ağır değil mi??
tek değilsin olmasın diye dua ediyorum inşallah genç,hareketli biri gelir bide üstüne luyindama+emre mor o zaman mutlu olurum şuan değilim..Mitroglu’nu hiç istemeyen bir benmiyim.
aslinda diagne gayet iyidir bizim takima. Hele bizim kanatlar bunu orta manyagi yapar. Onyekuru da bosluklari doldurur. Isterdim Alan+ Diagne beraber gelmesini olmadi amaMakakula 26 atmıştı bu arada
Kim diyor bunlari?Arkadaşlar gelen sorulara toplu cevap vereyim:
1-Trezeguet’in Galatasaray’a transferi şu an için söz konusu değil
2-Luyindama hazır, bitti. Ancak Maicon’un kararı transferi belirleyecek. Yarın sabah kararını bildirecek olan Maicon gitmeye karar verirse, Luyindama imzayı atacak. Erhan Kaan Adıgüzel
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rosalinda dizisi mi cekiyoz kardes o nasil isimManuel texiera edmunda dossantos cucutini marcos alonsu liyundula geldimi !
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diagne dahil mi o 3 kişiye ?Duyum :d![]()
![]()
ben bu açıdan diyorum zaten uygun değil diyeaslinda diagne gayet iyidir bizim takima. Hele bizim kanatlar bunu orta manyagi yapar. Onyekuru da bosluklari doldurur. Isterdim Alan+ Diagne beraber gelmesini olmadi ama
ulan bu diagne acayip dengeleri bozacak, bize onun gibi ağır forvet gerekmiyordu
pato ze luis gibi hızlı oyuncular gerekiyordu
en azından mitroglu geliyor, o bize daha uygun
diagne son yüzyılın kazığı olacak
semih yerine denayer olsaydı
luyindama marcao denayer Nagatomo
Ziyaaaaaaaa ?
Arkadaşlar gelen sorulara toplu cevap vereyim:
2-Luyindama hazır, bitti. Ancak Maicon’un kararı transferi belirleyecek. Yarın sabah kararını bildirecek olan Maicon gitmeye karar verirse, Luyindama imzayı atacak. Erhan Kaan Adıgüzel
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
pes pese aciklayip transfer boyle yapilir hacilar diyecekler hissediyorum. Yarin gelenler gidenler derken 5-6 kap goruruz. En sevdigimiz heyecan olan acaba maiconun evraklar yetişecek mi heyecaninisa yasarizDur daha bişi yok
Diagne bile açıklanmadı henüz
Bu duyumu veren kişi btsdgtsk hesabının sahibi sanırım o yüzden dogrudur ama oha dedirtecek kadar kimi almışızdır bilmiyorumDuyum :d![]()
![]()
maicondan bagımsız gelecek dendi hala maicon giderse diyo ya,maiconun sözleşmesi dondurulur olur biterArkadaşlar gelen sorulara toplu cevap vereyim:
2-Luyindama hazır, bitti. Ancak Maicon’un kararı transferi belirleyecek. Yarın sabah kararını bildirecek olan Maicon gitmeye karar verirse, Luyindama imzayı atacak.
Erhan kaan Adıgüzel