Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefaya bildirilecek yeni listeye 3 oyuncu bildirilmesi kadar dangalakça bir şey yok

lydunma
diagne
marcao

mitroglu ve emre mor dışarda kalacak xd

last ned.webp

Kadikoy deplasmani kadrosu

Muslera
Mariano luyindima marcao nagatamo
Belhanda fernando Badou
Feghouli
Mitro-diagne

Çift forvet oynanacağımızdan emin değilim ama harika kadro oldu şaka maka. İnşallah ileride bize yabancı sınırlamasıyla baltalamaya kalkmazlar. Gerçi Başakşehir'in de yabancısı çok olduğu için her ne kadar yerli menajerler istese de hükumet ve federasyon bozmaz kuralı diye düşünüyorum.

Yalnız fb serdar sadık tolgayı aldı yani 3 yerli bu demek oluyor ki bunlar bizim önümüzü kesmek fenerin önünü açmak için yabancı sınırını gündem getirecekler

Kesinlikle Çanakkale Geçilmez ancak artık bu millet düşmanlığını bırakalım onlar da komşumuz ve düşmanımız değiller. Gereksiz milliyetçiliğe gerek yok sonuçta bizim için gelecek Kostas.
Düşmanlık ırkçılık yok dikkat et tranasfer heyacanı olabileceği için gayet ılımlı bşr uyarıda bulundum bu durum daha cok hepimizin sahip olmaaı gereken hassasiyet diyelim bu formda herkez bu hasaasiyete sahip olmak zorunda....

bu mitroğlunun forumda bukadar tutulmasına şaşırdım. şimdiye belalar yağdırılıp sorumluların telef edilmesi emredilir diyordum

Aramıza sızmaya çalışan Fenerlileri tokatlaya tokatlaya gönderelim lütfen, tekte banlamak keyifli değil.

bunlar tehlikeli paylaşımlar dostum...Fişlenirsiniz haberiniz olmaz...İnsanlar artık sosyal medyadan takip ediliyor arastırılıyor
Bu ülkenin vatandaşları benim trakyama gelip esnafıma döviz bırakıyorlar. Ben tüm gün siftah etmezken bu ülkede yaşayan yunanlı ve türk ama yunan vatandaşlarımız günümü mutlu bitirmeme vesile oluyorlar. En azından ülkemin içine eden suriyelilerin bayrağını sallamıyorum. Bu bayrağın altında mücade eden yunan oyuncuyu galatasarayımızda futbol oynamaya başlayacak. Avrupa şampiyonasına aday oluyorsak böyle düşümcelere gerek yok. Faşizan düşüncelere gerek yok bence. Peki Sana bir soru. Stadımıza gelip kostası desteklemek için yunan bayrağı açılmasına izin verilmeli mi verilmemeli sence?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 yabancı yedek Linnes
Donk kadro dışı
Kralhanda zaten rahat duramaz o da cezalı olur

FPj5uC.png

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mor, Fatih Terim'e haber gönderdi ve Galatasaray'a transfer olmaya yakın. Transfer gerçekleşirse satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde olacak. (TRT Spor)

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ülkemizin havasi suyu iyi gelir belki ergenlik yapmaktan vazgecip futbola odaklanirsa ilk 11 in degisilmez oyuncusu olacaktir. Riskli transfer olur ama genelde bu tarz transferler bizde tutuyor. Gelirse H.O.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt