Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter dan arkadaşım direkt mesajla yazdı.

Luyindama 6 m euro ya bitmiş ;)

Trezege için para olsa bile yer yok.

Yarın Mitroglou & Luyindama ile kapatırız transferi.
Yeterli de olur zaten şimdilik.

Yaz transferinde de orta saha ve onyekurunun durumuna bakmak gerekir.

Özelikle ön libero ve sekiz numarada sorunumuz olacak. Stoke City ikinci ligde kalacak gibi şu an. Bir yıl daha kiralarız belki ndiaye yi

trezeguet için belhandanın satılması lazım çok saçma hamle olur(belhandadan nefret eden biri olarak söylüyorum) ucuz verseler neyse satacaksan git savanieri al getir,onyekuru formda emre mor yedeklesin sat belhandayı al savanieri olsun bitsin
----------------muslera---------------
mariano luyindama marcao nagatomo
-----------------fernando--------------
------------ndiaye savanier-------------
feghouli-----------------------onyekuru
---------------diagne-----------------

Galatasaray, Emre Mor’u transfer ediyor. (TRTSpor)

— Yarın imza bekleniyor.

Maddi olarak zarar etmedikçe büyük takımlarda yedekler de oldukça iyi olmalı.

Ayrıca umarım altyapı da kıymetli şekilde kullanılmaya devam edilir. Hem maddi hem manevi olarak fayda sağlıyor.

Fatih hocam sonsuzluk taşlarının hepsini ele geçirdi.Stopere beklediğimiz arkadaşı da alırsak şampiyonluk hocamın parmağını şıklatmasına bakar.

Yoğun talep üzerine açıklamada bulunuyoruz. UEFA'nın ara transfer dönemi kural gereği UEFA listesine en fazla 3 yeni oyuncu bildirebilir. Örneğin bizde; Marcao, Semih Kaya, Diagne, Emre Taşdemir, Mitroglou ve gelirse Luyindama arasından 3 oyuncuyu UEFA maçlarında oynayabilir. GS Statistic on Twitter

Bu ülkenin vatandaşları benim trakyama gelip esnafıma döviz bırakıyorlar. Ben tüm gün siftah etmezken bu ülkede yaşayan yunanlı ve türk ama yunan vatandaşlarımız günümü mutlu bitirmeme esile oluyorlar. En azından ülkemin içine eden suriyelilerin bayrağını sallamıyorum. Bu bayrağın altında mücade eden yunan oyuncuyu galatasarayımızda futbol oynamaya başlayacak. Avrupa şampiyonasına aday oluyorsak böyle düşümcelere gerek yok. Faşizan düşüncelere gerek yok bence. Peki Sana bir soru. Stadımıza gelip kostası desteklemek için yunan bayrağı açılmasına izin verilmeli mi verilmemeli sence?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bn faşizan düşünmüyorum japonlar nasıl gelipte nagatomo için japon bayragı sallıyorsa yunanlılarda kendi bayraklarını dalgalandırabilir...Fakat ekmeğini yiyorsun diye o bayragı acman uygun olmaz
Yunan adalarının geçimi hep Türklerden git bak bakalım bitane Türk bayragı görebilecekmisin

Son dakikada belhanda’yı satıp, trezege’yi alıp 4-4-2’ye dönüs yapar miyiz acaba

Yarin buyuk gun incoming

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt