Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bn faşizan düşünmüyorum japonlar nasıl gelipte nagatomo için japon bayragı sallıyorsa yunanlılarda kendi bayraklarını dalgalandırabilir...Fakat ekmeğini yiyorsun diye o bayragı acman uygun olmaz
Yunan adalarının geçimi hep Türklerden git bak bakalım bitane Türk bayragı görebilecekmisin
Bak edirnede otellerde yunanistan bulgaristan bayrakları asılı. O zaman gidip o bayrakları da kaldır veya fişle ne diyeyim sana. Beni ve alıntı yaptığım arkadaşı da üstü kapalı tehdit etme lütfen. Saygılar...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar aziz benim görüşüm ilk 11 oyuncusu değildi.Fakat yerli olarak alternatif olarak kadroda bulunmalıydı.Ama hocanın kararına saygı duymak lazım..

Burada serdarın satışını gene rezalet bir biçimde gerçekleştiren çapsız yönetim iş başında.
Adamlar tolgay gibi takımında oynamayan bir adamı çok güzel sattılar..
Bizimkiler ilk 11 oyuncusunu bedavaya verdiler..O tazminat falan palavra..

Bunlar mitroğlundan başka transfer yapmazlar..Ve değişen hiçbirşey olmaz.Diagne elimizde patlar..

Bu takıma stoper,kanat,orta saha ve forvet olmak üzere en az 3,4. İlk 11 oyuncusu lazımdı.Ama her zamanki gibi gene beceremediler.

Rezalet oyun oynadığımız her zamanki gibi unutuldu.

Bu çapsızların kesinlikle istifa etmesi gerekiyor.
Taraftara bakıyorum bir iki transferle her zamanki gibi yelkenleri suya indirdi.
Bizden hiçbir halt olmaz

Bu arada ilk mesajım olabilir fakat eski bir üyeyim bunuda belirteyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birşeyler seziyorum

Gscimbom uyeleri bu gece transfer beklerken
giphy (2).gif

Siz cok can yakacaksiniz. Guzel seyler olacak. Yapilan masraflar fazlasiyla geri donecek kulubumuze.
Gonul isterdi ki Diagne'nin yanina daha gezici ve atik bir forvet alinsin; fakat transfer doneminin son gunune gore iyi bir hamle oldu Mitroglou.

Acimasiz elestirileri anlamak biraz zor. Hangi futbolcunun adi gecse fail videolari paylasiliyor. Kotuyu gormek isteyen zaten her halukarda gorur.

Simdi motivasyon zamani, iyi dusunelim, iyi oynayalim, iyi olsun.

Basarilar da daima bizim olsun.

1548887655076.webp

Müthiş malatya galibiyetinden sonra kuşlar kendilerini kaybetmiş. Yine gelmişler buraya. Neyse bu zamanların tadını çıkarın. Seneye ümraniyenin falan forumlarına dadanırsınız.

Ne olmuş lan bu kuşlara bir özgüven patlaması hadi abim hadi
kadro dısı bjk artıgı tolgay ve bizim artıgımız serdarla mutlu olmuslar.not:bu iki GS'lıdan futbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini ve yurt dısını istemediğini röportajda söyleyen serdardı.biz kapı dısarı edince de mecbur kelek fenere gitti

@İbrahim Anıl bipspor hala castillo için ugrastıgını yazmıs fenerin.alanı beklesinler bi 100 yıla gelir

Serdar aziz benim görüşüm ilk 11 oyuncusu değildi.Fakat yerli olarak alternatif olarak kadroda bulunmalıydı.Ama hocanın kararına saygı duymak lazım..

Burada serdarın satışını gene rezalet bir biçimde gerçekleştiren çapsız yönetim iş başında.
Adamlar tolgay gibi takımında oynamayan bir adamı çok güzel sattılar..
Bizimkiler ilk 11 oyuncusunu bedavaya verdiler..O tazminat falan palavra..

Bunlar mitroğlundan başka transfer yapmazlar..Ve değişen hiçbirşey olmaz.Diagne elimizde patlar..

Bu takıma stoper,kanat,orta saha ve forvet olmak üzere en az 3,4. İlk 11 oyuncusu lazımdı.Ama her zamanki gibi gene beceremediler.

Rezalet oyun oynadığımız her zamanki gibi unutuldu.

Bu çapsızların kesinlikle istifa etmesi gerekiyor.
Taraftara bakıyorum bir iki transferle her zamanki gibi yelkenleri suya indirdi.
Bizden hiçbir halt olmaz

Bu arada ilk mesajım olabilir fakat eski bir üyeyim bunuda belirteyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk mesajınız gayet pozitimiş :)

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada pazar günü paylaşılan arkada duran tahta yanıltmacaymış:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt