Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe, Empoli’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı kadrosuna kattı. (via @DiMarzio)

Bu kim la

Topal Valencia’dan gitti.Aylarca fb kapısında yatmadı hocam.

bu konuda 1.suclu kesinlikle serdar degil önce hoca sonra yönetim bjk tolgayı istemiyordu şenolda istemiyordu

ama adamlar kadro dısı yapmadı medya önünde rezil etmedi malını kötü göstermezsen elin zayıflamaz

serdara bende kızıyorum ama mevcut durumda yerinde kim olsa fenere giderdi hem istanbulda kalacak hemde eşek yüküyle para alacak

Biraz yarim yamalak olmus ama yanitlayayim.

1) Canakkale'de savastiklarimiz ektedir, iclerinde Yunanlar bulunmamaktadir:

2791ae4bfbd.png

2) Yunanlarla savas halinde degiliz. Bir milletle dost olmanin sartlari sence nedir bilmiyorum ama ticaret partneri olmak, beraber NATO'da muttefik olmak, her sene karsilikli milyonlarca turist akisina sahip olmak bence olabildigince dost oldugumuzun belirtileri.

3) Yunanli degil Yunan. Sen nasil Turklu degilsen o da Yunanli degil. Yunan. "Yunanlilar dusmanimizdir." onermesi irkciliktir. Irkcilik burada ciddi cezalandirilmasi gereken bir sey, forum kurallarinda da 21 gun MYC diyor ama eminim ceza falan almayacaksindir. Soyle dusun: bir Yunan'in ya da Yunan asilli bir Turk vatandasinin Galatasaray'i tutmasi imkansiz midir? Yahut forumda su an bir tane bile olamaz mi? Bu adam neden senin dusmanin olsun? O bunu okusa rahatsiz olmaz mi?

4) Isine gelmeyince anlamamissin. Yakinmissin ya Yunan bayragi dalgalaniyor bu ne yaw Turk bayragi dalgalanmiyor diye... Ikisinin yan yana dalgalanmasinin onunde bir engel mi vardir?

Soyledigim gibi nasil Japon bayragi salliyorsak Yunan bayragi da sallariz. Isteyen istedigi ulkenin bayragini sallar hatta. Forumun hangi degerine aykiriymis Yunan bayragi?

Tekrar soruyorum: Turk ve Yunan milletlerinin birbirlerine boyle koru korune, kafatasci bir yaklasimla dusmanlastirilmasi kimlerin isine gelmektedir? Gerci bu soruyu algilayacak zekaya sahip olsan su an bu diyalogu surdurmuyorduk ama olsun sen yine de bir dusun.
Işgal ettıklerı adalardan ,Lavrıon pkk kampından ,Asaladan .15 Mayıs 1919 da kahbece sehıt edılen Hasan Tahsın den bahsetsene sampıyon.

Macion giderse ve Luyindama da gelirse Alanya maçına şöyle başlayacağız gibi görünüyor:

---------------- Muslera --------------
Mariano-Luyindama-Marcao-Linnes
--------------- Fernando -------------
--------- Belhanda - Ndiaye ---------
Feghouli ------------------ Onyekuru
-------------- Mitroglou -------------

Beni tedirgin eden tek konu Luyindama-Marcao ikilisi. Gelecek için ışık verseler de gerek birbirileri arasında, gerekse beklerle ve hatta Muslera'yla oluşabilecek ufak bir uyumsuzluk puan kaybına yol açabilir. Malesef yine en az Göztepe maçı kadar önemli ve zor bir final maçı daha oynayacağız. Üstüne de Trabzon ve Kasımpaşa maçları var. Trabzon maçına kadar oyuncuların birlikte antrenman yapma şansları var ama bu kez de rakipler Alanya'ya göre daha zorlu. Şu üç maçtan 9 puanla çıkabilirsek devamını getiririz diye düşünüyorum. İBFK da bir kayıp yaşarsa psikolojik üstünlük tamamen bize geçer.

Diagnenin maçlarını pek izlemedim, bu adam top sürebiliyor mu ve uzaktan iyi şut çekebiliyor mu?
Bilenler bir bilgi verirse sevinirim.

Çin de saat 7:16

1-2 saat sonra mesai başlar. Maicon inşallah açıklanır

Mitroglou'nun Fransa istatistikleri süre bazında iyiymiş yahu, Marsilyayla Ligue 1'de 1450 dakikada 12 golü var

Yahu evet zaten Turklerin cogu Yunanlardan, Yunanlarin cogu da Turklerden nefret ediyor da dunyanin en mantiksiz olayi yani. Benim isyanim buna.

Yoksa ben de kulturumle gurur duyarim biri Turk olduguma dair ters bir sey soylesin gereken cevabi veririm.

Genel olarak söyledim reis şahsına değil.
Tabiki bi insandan etnik kökeninden dolayi nefret etmek cok sacma bi olay, katılıyorum kesinlikle.

Para ıçın gelecek.Adam topunu oynar parason

Işgal ettıklerı adalardan ,Lavrıon pkk kampından ,Asaladan .15 Mayıs 1919 da kahbece sehıt edılen Hasan Tahsın den bahsetsene sampıyon.
Hepimiz milli duyguları yüksek insanlarız.Ancak bu kafayla hiç transfer yapmamak gerekli.Osmanlı zamanında haçlı seferlerini ve tarihte savaştığımız ülkeleri düşünürsek hiçbir ülkeden oyuncu almamalıyız öyle mi?

Zalc icin 6.5 milyon euro + Salih vermisler

Fenerbahçe, Empoli’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı kadrosuna kattı. (via @DiMarzio)

Bu kim la
talip olmuslar

Miha Zajc ve Empoli'nin sokakları birbirinden ayrılıyor. Aslında 1994 orta saha oyuncusu Türkiye'ye valiz yapacak ve Fenerbahçe hem oyuncu hem de kulüp için cazip bir teklif sunacak.

Dolayısıyla, önümüzdeki kararlı saatler, ancak Slovenyalı'nın İtalyan macerası, Ocak 2017'de geldikten sonra son kredilere ulaştı. Serie A 'da şu ana kadar 174' oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt