Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Hamzacık bu forum buyuzden beni bamlıyacaksa üyeliğimide silebilir sen rahat ol
Hamzaciki karistirma sonu senin icin iyi olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamzacık bu forum buyuzden beni bamlıyacaksa üyeliğimide silebilir sen rahat ol
alsinlar yesinler uefadan cezayı. Diger takimlar gram umrumda değil ya basaksehirden baska herhangi bir takimi umursamiyorum yavsaksehirin kaybetmesi lazim sergeeencazip bi teklif sunacak demiş.daha pazarlık aşamasında sanırım
Malatya ya attığı takimin 3. kendinin 2. golünü izle cevabin orda.Diagnenin maçlarını pek izlemedim, bu adam top sürebiliyor mu ve uzaktan iyi şut çekebiliyor mu?
Bilenler bir bilgi verirse sevinirim.
3 gol 3 asist yapmıs.seri b de etkili olmuş.duran topların neresiyle etkili acaba?Zajc iyi oyuncu.
Duran toplarda çok etkili. Ama Empoli ucuza bırakmaz. PL'den isteyenleri vardı.
yok adamın suçu ne gelsın topunu oynasın destekleyelım.Adamla hıc sorunumuz yok.Ama Mesela Selçuk Inan gıtse olympiakosa hıc bır Yunan Turk bayragı sallamaz.Dost oldugumuzu ıdda etmez.Hepimiz milli duyguları yüksek insanlarız.Ancak bu kafayla hiç transfer yapmamak gerekli.Osmanlı zamanında haçlı seferlerini ve tarihte savaştığımız ülkeleri düşünürsek hiçbir ülkeden oyuncu almamalıyız öyle mi?
Fenerbahçe, Empoli’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı kadrosuna kattı. (via @DiMarzio)
Bu kim la
Mitroglu gelmis galiba. Anladigim kadar yonetim Alan ve pato ikilisini almak istedi ve olmayinca diagne ve mitroglu oldu. Hakkimizda hayirlisi, InsAllah bize katki saglarlar. Bu ikili beraber 11de olacaksa, cift forvete donusmu?
---------------------muslera-------------------
Mariano---luyindama--marcao--japon
Feghuili----belhanda---emre---onyekuru
-----------------diagne----mitroglu--------
Ic sahada boyle cikarsa, 90dk +18 filmi olur.
Bu sezon İtalya Serie A
20 maç
3 gol
3 asist
Geçen sezon İtalya Serie B
41 maç
8 gol
14 asist