Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cazip bi teklif sunacak demiş.daha pazarlık aşamasında sanırım
alsinlar yesinler uefadan cezayı. Diger takimlar gram umrumda değil ya basaksehirden baska herhangi bir takimi umursamiyorum yavsaksehirin kaybetmesi lazim sergeeen
pustlar kaybetmiyor

Gelsin su defans oyuncusu artik, maicon’u dehliyelim cincanconlara

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Comolli istiyorsa Benzia gibi olur.

Hepimiz milli duyguları yüksek insanlarız.Ancak bu kafayla hiç transfer yapmamak gerekli.Osmanlı zamanında haçlı seferlerini ve tarihte savaştığımız ülkeleri düşünürsek hiçbir ülkeden oyuncu almamalıyız öyle mi?
yok adamın suçu ne gelsın topunu oynasın destekleyelım.Adamla hıc sorunumuz yok.Ama Mesela Selçuk Inan gıtse olympiakosa hıc bır Yunan Turk bayragı sallamaz.Dost oldugumuzu ıdda etmez.

serdarı neden herkes bukadar diline doladı anlamadım serdarı ve tolgayı bizim için ilk 11 olarak düşünen varmı ?

yerli oldukları için bende isterdim ama ikisininde sakatlık durumları malum.

Zac kim lan yine Jailson, Benzia gibi çöpleri alıyor kOÇ.

Fenerbahçe, Empoli’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı kadrosuna kattı. (via @DiMarzio)

Bu kim la
Screenshot.webp

Uçak yüzünden dersten olduk...

Neyse konsentrasyonnnn

IMG_20190131_002440.webp

Miha Zajc i Nice ve Bordeaux istiyordu yükselişte olan bir topçu. Newcastle ve huddersfield 5.5 milyon euro teklif etmişler.

Mitroglu gelmis galiba. Anladigim kadar yonetim Alan ve pato ikilisini almak istedi ve olmayinca diagne ve mitroglu oldu. Hakkimizda hayirlisi, InsAllah bize katki saglarlar. Bu ikili beraber 11de olacaksa, cift forvete donusmu?

---------------------muslera-------------------
Mariano---luyindama--marcao--japon
Feghuili----belhanda---emre---onyekuru
-----------------diagne----mitroglu--------

Ic sahada boyle cikarsa, 90dk +18 filmi olur.

Marcao gereksiz olmus

6.5 milyon vermisler zajic icin puhahaha bunlara bi ceza daha yolda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt