Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar 3 maç oynar 5 maç yok ligin yarısını herzman kaçırıyor zaten bizide ilgilendirmez sıktı Serdar muhabbeti yaz gelsin daha iyi bı kadro kurariz yurtdışında 16,20 yaş arası bir sürü topçu izletiyor hoca kimi altyapıya kimi yedeğe epey genç alırlar

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Macion giderse ve Luyindama da gelirse Alanya maçına şöyle başlayacağız gibi görünüyor:

---------------- Muslera --------------
Mariano-Luyindama-Marcao-Linnes
--------------- Fernando -------------
--------- Belhanda - Ndiaye ---------
Feghouli ------------------ Onyekuru
-------------- Mitroglou -------------

Beni tedirgin eden tek konu Luyindama-Marcao ikilisi. Gelecek için ışık verseler de gerek birbirileri arasında, gerekse beklerle ve hatta Muslera'yla oluşabilecek ufak bir uyumsuzluk puan kaybına yol açabilir. Malesef yine en az Göztepe maçı kadar önemli ve zor bir final maçı daha oynayacağız. Üstüne de Trabzon ve Kasımpaşa maçları var. Trabzon maçına kadar oyuncuların birlikte antrenman yapma şansları var ama bu kez de rakipler Alanya'ya göre daha zorlu. Şu üç maçtan 9 puanla çıkabilirsek devamını getiririz diye düşünüyorum. İBFK da bir kayıp yaşarsa psikolojik üstünlük tamamen bize geçer.

Luyindama nasıl bir oyuncu bilmiyorum. Ama Marcao şu ana kadar tertemiz ayağı olan ve bir o kadar da gözü pek bir adam görüntüsü verdi. Fernando-Belhanda-Ndiaye işi sıkı tutarsa bu deplasmanı da kayıpsız geçeriz inşallah

Evrak yetistirme olayi ne allah askina. Adam gitmeye karar verdiyse japonyada 2 ay sonra bitiyomus transfer sezonu.

yalnız serdar bu süreçte hiçbir şekilde terbiyesizlik veya gevezelik yapmadı.
haksızlığa uğradığına inanan başka oyuncular neler yapardı.tüm bunlara rağmen hesabından teşekkür etmeside şık olmuş.
dilerim fb de bi ton başarı ve şampiyonluklarımızı hayata küsecek kadar izlemek zorunda kalır.

Yerli topcuyu alt yapidan yetistirecen ozanin tek basina getirdiği kâr ortada.gidip bursadan topcu aliyorsun İstanbul'da clubtan cikmiyor

IMG_20190131_010051.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt