- 21 Temmuz 2018
- 161
- 80
- 273
Rize baya transfer yapti, Fener den gecte olsa misilleme geliyor heyecanli olmalari normal.yeni üyeler barut gibi bu konuda cok heycanlılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize baya transfer yapti, Fener den gecte olsa misilleme geliyor heyecanli olmalari normal.yeni üyeler barut gibi bu konuda cok heycanlılar
Evet keşke fenere Ahmeti vereydik.Maicon ilk geldiğinde fena değildi. Kritik goller atıyordu. Savunmada da fena durmuyordu ama son zamanlarda gerçekten çok kötü durumda. Semih'i neden tekrar aldık hiç anlamadım zaten. Ahmet Çalık söylemeye gerek yok. Kısacası şu an en önemli transfer stoper gibi gözüküyor.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunların 14-15 yabancı var galiba.alanı geç.100 seneyi bulur gelmesi.castillo ve alırlarsa zacj mıdır nedir onun için birilerini göndermelilerFener yaptığı hamleler ile ilk 10'u garantiledi diyebiliriz
Galatasaray altyapı için çalışmalara başlaHe iyiyim sağol
Yes 1 sene olacak neredeyse herkese öneririm. Pelinsuların Mervelerin sonu yok arkası bitmiyor hep yeni modeller çıkıyor.
Sevindim, Allah bozmasın.He iyiyim sağol
Yes 1 sene olacak neredeyse herkese öneririm. Pelinsuların Mervelerin sonu yok arkası bitmiyor hep yeni modeller çıkıyor.
Serdara kızmış olabiliriz güle güle diyelim fenerli gibi olmayalım sonuçta birkaç ay önce forumda gelecegin kaptanı Ramosumuz dediğimiz adamdı yolu açık olsun demekki gönlünde fener varmış bu kadar koşa koşa gittigine göre
serdar,sadık,tolgay derken gözlerim kanadı
kasımpaşa macında da dalmıstı dikkatsiz ve kontrolsüz tarafını sadıkla guzel işlerserdar Azizi ,konya maçında 90 da o şekilde adama girip eyyamcı hakemlere fırsat verdiği gün silmiştim ben.
Fenerbahçe, Empoli’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı kadrosuna kattı. (via @DiMarzio)
Bu kim la
Istediklerini alsınlarbunların 14-15 yabancı var galiba.alanı geç.100 seneyi bulur gelmesi.castillo ve alırlarsa zacj mıdır nedir onun için birilerini göndermeliler