Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama haberleri gerçekse;
Diagne & Marcao & Luyindama isimlerini yazarız diye düşünüyorum. Fatih hoca sürpriz yapıp Diagne yerine Avrupa tecrübesinden dolayı Mitroglou'nu da yazabilir.
Diagne’yi yazmazsak adamı mental olarak bitiririz.Avrupada kendini göstermek isteyecektir.Mıtroglu ise kiralık olduğu için daha makul karşılayacaktır.

O değilde bursadan kim geldiyse faydasını görmedik
Sarp, sercan, serkan, serdar

Başka kim vardı

Beyler luyondoma transferi nasil olcak olsa gece binip sabah inmeliydi en gec mitroglou gibi saglik kontrolü evraklar noter ve saire ve saire zor gibi daha yarin bincek de öglen gelcekte

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sizce UEFA'ya kimler bildirilir?

Luyindamayi cok istiyorum ama bence transferi yetismeycek.

Marcao
Diagne
Mitroglou

Ha olur da Luyindama yetisse o zaman zor ama sanki Luyindama daha dogru tercih olur, tabi yedekte bi golcu tutmak da güzel olur yada Diagne sakatlanirsa falan. Vallah Hocanin isi zor

gece uçak indirilmeden transfer dönemi kapatılmaz. bekliyoruz miroğlu

İlk 11:Muslera - Mariano- Luyindama - Marcao - Nagatomo- Fernando - Ndiaye- Onyekuru - Belhanda - Fegoulli - Diagne .... Yedekler:İsmail Ç. - Linnes - Semih - Gökay. - Ahmet- Emre Taşdemir - Donk- Selçuk- Celil - E. Akbaba - Emre Mor-Yunus- Mıtroglou- Sinan... Ben hala yedeklerin tam yeterli olduğunu düşünmüyorum

Yahu Türk - Yunan meselesine nereden girdiniz ki, adam belki gelecek Avrupa Ligi finalinde uzatmalarda golü atıp kupayı getirecek. Türk - Yunan dostluğunun temellerini atmış olacak belki de 2019 yılında kim bilebilir ki :cigara:

İstedikleri kadar bu senelik ffp içinde olsunlar borçları ve geçmiş senelerdeki harcamaları yüzünden ceza veya men alacaklar. Yalı koçu bunu bildiği için rahat rahat alıyor zaten. Bu sene 10-15 adam aldılar.
Ünal Aysal in Mancini dönemindeki ara transferde yaptıklarını yapıyor.Biz seni yıl yoldan geçen herkesi aldık,toplam 41 lisanslı futbolcumuz oldu.Ertesi yıl 1+1 ceza aldık UEFA dan...Biz bu yollardan geçtiğimiz için adamların hâline acimiyor da değilim.Yazik.

Sürpriz birisi olacak mı diye hala merak ediyorum gece 3 oldu uyku yok.

Ata trollün önde gideni büyümeye çalışan bi ergen. Ciddiye alma. Reelde olsa böyle ciddi bir konu hakkında böyle bir yorum yapmış olsa çoktan tokadı yemişti.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakin ol aslanım bu kadar duyar kasacağınızı düşünmedim

Diagne’yi yazmazsak adamı mental olarak bitiririz.Avrupada kendini göstermek isteyecektir.Mıtroglu ise kiralık olduğu için daha makul karşılayacaktır.
Haklısınız, bu açıdan düşünmemiştim hiç. Takımımız için en hayırlısı ne ise o olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt