Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon ilk geldiğinde fena değildi. Kritik goller atıyordu. Savunmada da fena durmuyordu ama son zamanlarda gerçekten çok kötü durumda. Semih'i neden tekrar aldık hiç anlamadım zaten. Ahmet Çalık söylemeye gerek yok. Kısacası şu an en önemli transfer stoper gibi gözüküyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan rastgele Alan İstanbula gelse bunlar karşılamaya filan gitse ne güzel olur

Serdara kızmış olabiliriz güle güle diyelim fenerli gibi olmayalım sonuçta birkaç ay önce forumda gelecegin kaptanı Ramosumuz dediğimiz adamdı yolu açık olsun demekki gönlünde fener varmış bu kadar koşa koşa gittigine göre

serdar Azizi ,konya maçında 90 da o şekilde adama girip eyyamcı hakemlere fırsat verdiği gün silmiştim ben.

Serdara kızmış olabiliriz güle güle diyelim fenerli gibi olmayalım sonuçta birkaç ay önce forumda gelecegin kaptanı Ramosumuz dediğimiz adamdı yolu açık olsun demekki gönlünde fener varmış bu kadar koşa koşa gittigine göre

Serdara ramos diyen varmı bu forumda ben hiç okumadım.

Alp Pehlivan: "Maicon, Çin'e transfer olacak. Evrakları yetiştirmeye çalışıyorlar." (TRT Spor)

ben biraz nefes alayım,bekle bekle geçmiyo zaman.sabah kaplar gelir tahminen eyvallah

Bu benim şahsi gorusum; katılırsınız, katılmazsınız ; Serdar Aziz konusunda hata yaptık..

Ft nin devre arasında Serdar'ı itibarsızlaştırarak kadro dışı bırakması son derece yanlıştı. Oyle bir düşüncen varsa bunu sene sonu yaparsın..

Ve netice olarak Milli takım stoperini Fener'e ikram ettik.. 4.5 m€ + 2 oyuncu karsılığı aldığımız ve bu takımda deneyim kazanmış , CL de oynamış bir stoperi yok pahasına verdik.. Hem bize, hem Serdar'a yazık oldu.

Yanlış tercih yaptı.. Belki de intikam duygusuyla.. Halbuki Avrupa'ya yada Arap ulkelerinden birine gitse çok daha fazla kazanma , bize de kazandırma imkanı varken..

Luyindama ya 8.5 milyon diyolla

Standard moet plots stevig vrezen voor een vertrek van Christian Luyindama, want volgens La Dernière Heure heeft de verdediger een akkoord met Galatasaray. De Turken hebben ook een bod van maar liefst 8,5 miljoen euro neergelegd bij Standard. De Rouches willen hem liefst niet laten gaan.

Bu ne lan
dab46fb7914c3875cb0f9b2837d720a3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt